Melyik vállalat tulajdonában van az elektronikai eszköz, mit lehet tenni ilyenkor? (Illegálisan lett ellopva de jogilag nem bizonyítható.)
Figyelt kérdés
Most ide nem írhatok le részleteket erről az egészről mert belsős információ, de akkor elmondom miről van körülbelül szó. Van egy csúcstechnológiás gép ami egy technológiai áttörés, egy amerikai vállalat tervezte, készítette, fejlesztette. Nem árulhatom el miről van szó és melyik vállalatról, belsős infó. Csak annyit árulhatok el, hogy egy Kaliforniai vállalatról van szó, többet nem árulhatok el. Szóval ez még nagyon régen az 1990-es évek végétől vagy a 2000-es évek elejétől lett tervezve, 2006 körül lett készen. És most itt az a lényeg, hogy ez a Kaliforniában lévő vállalat be akarta volna mutatni a terméküket ami egy technológiai áttörés lett volna akkoriban de ellopták és utána még a bíróságon pereskedtek erről, megvádolták a bizonyos elkövetőket akik Koreai vállalkozók voltak, azt sem árulhatom el, hogy melyik Koreai vállalatról van szó. És itt jön a képbe egy magyar vállalkozás ami a XVIII. kerületben van (nem árulhatom el a nevüket) aminek a vezérigazgatóját ismerem (mostmár) és szemtanúja voltam annak, hogy ezt a lopott elektronikai eszközt birtokolja és Gárdonyban rejtegeti. Most lehet, hogy páran emiatt h*lyének fognak nézni de okkal tudom ezeket a belsős infókat mivel én annak a Kaliforniában lévő vállalatnak dolgozom és én magam is részt vettem a fejlesztésben a 2000-es évek elejétől. Azért utaztam Magyarországra mert meglátogattam a családomat Debrecenben, magyar származású vagyok. Lementem Velencére meglátogatni a régen látott barátaimat és a hugomat is mert ő is ott lakik és utána mentem a Mekibe. És Velencén láttam, hogy ez a férfi autóval vitte azt az elektronikai eszközt, akkor éppen a Mc'Donalds parkolójában voltam énis és ott vettem észre mert az a férfi megállt a Mekinél. Készítettem fotókat róla és azonnal hívtam a rendőrséget de amikor elmondtam nekik ezt az egészet, nem hittek nekem. Nem mertem odamenni a férfihez, nem akartam kockáztatni mert azt senki sem tudhatja, hogy én annál a vállalatnál dolgozom és nem mertem kockáztatni a kilétemet, odamenni pedig nem mertem beszélni vele mert az meg furcsa lett volna ha csak úgy a parkolóban odamegy hozzá egy vadidegen ember csak úgy beszélgetni. Egyébként azt láttam, hogy az a férfi odavitte megmutatni az elektronikai eszközt egy másik férfinek de nem adta át neki csak megmutatta. Ott hallgatóztam és ott derült ki, hogy az a másik férfi akivel találkozott a parkolóban az a Boschnál dolgozik. A férfi aki birtokolta a lopott elektronikai eszközt másik cégnél vezérigazgató nem a Boschnál, az egy kisebb vállalkozás. (Az, hogy melyik kisebb vállalkozásnál vezérigazgató nem a beszélgetésből derült hanem máshogyan, mindjárt leírom.) De szerintem már így is túl sokat árultam el. A lényeg, hogy a férfi neve, kiléte, vállakozása és, hogy egy Gárdonyban felvásárolt telken rejtegeti azt az elektronikai eszközt a szerencsének köszönhetően derült ki. Bememntem a férfi után a Mc'Donalds épületébe de mivel nem tehettem semmit és az elektronikai eszköz a kocsijában volt bezárva, a rendőrség nem hitt nekem és nem mertem odamenni a férfihez kérdőrevonni ezért gyorsan szóltam a Kaliforniai vállalatnak, ott voltam az épületben, nagyon ideges voltam és nem bírtam kitalálni mit tegyek és féltem is ezért gyorsan elmentem onnan mielőtt kiderült volna, hogy ki vagyok. Véletlenül ott felejtettem a Mc'Donalds-ban a táskámat benne az irataimmal, telefonommal, minden személyes dolgaimmal. Mivel már az autóban ültem és nagyon ideges és rémült voltam a történtek miatt ezért nem is jutott eszembe a táskám és mentem Debrecenre. Amikor odaértem a családomhoz akkor vettem észre, hogy nincs a táskám a kocsiban. Nagyon megijedtem és bepánikoltam. Nem tudtam mit csináljak. Pár perc után sikerült lecsillapodnom valamennyire, de még mindig ideges voltam, de bementem a házba. És akkor az öreg édesanyám szólt, hogy a hugom keres telefonon. Nem fogjátok elhinni mi történt! Beszéltem a hugommal és azt mondta, hogy egy férfi megtalálta a táskámat a Mc'Donalds-ban és megnézte a papírjaimat és a férfi ott találta meg a hugom Velencei lakcímét és leadta a táskát a Mc'Donalds-os munkásoknak, ezután elment a férfi a címre és ott szólt a hugomnak, hogy szóljon nekem. A hugom azt is elmondta, hogy ismeri a férfit látásból (elmondta részletesen, hogyan néz ki, az a férfi volt az!!!) és azt is tudja, hogy hol dolgozik és, hogy hallotta egy Gárdonyi ismerősétől, hogy van egy telke Gárdonyban és ott van nála valami gép amit visz autóval és egy nő is segít ebben. Megkérdeztem, hogy ezt melyik ismerősétől tudja és mondta, hogy egy Gárdonyi ismerősétől aki annak a teleknek a közelében lakik, elmondta a nevét, megadta a telefonszámát. Felhívtam azt az embert és kiderült egy csomó minden, hogy már feljelentést tettek többször is a rendőrségen, hogy azt a modern technológiai eszközt látták az interneten, hogy az lopott és volt róla pereskedés de a rendőrség nem tesz semmit mert mindig megfellebbezik és azt is megtudtam, hogy ez a férfi volt Koreában és még rengeteg országokban is üzletelt. Utána mentem vissza a Mekibe a táskámért. Szóval a lényeg, hogy ez a Budapesti vállalat vezérigazgatója vett egy telekterületet Gárdonyban, és ott rejtegeti egy nő segítségével azt a technológiai eszközt ami több milliárd dollárt érhet és csak egy példány van belőle és az a Kaliforniai vállalat készítette aminek én dolgozom. De Koreai és Japán üzletemberek ezt cáfolják, azt állítják, hogy az hivatalosan az ő termékük. De én rájöttem arra, hogy hol van, azt a magyar kisvállalkozást fizették le, hogy rejtegesse. A rendőrség azt állítja, hogy jogilag az övék mert a Kaliforniai vállalat által indított bírósági perben ezt a döntést hozta a bíró. És akkor ilyenkor mit lehet tenni jogilag? Ha én onnan ellopnám és Kaliforniába vinném akkor azzal megoldanám a problémát? Vagy mit csináljak? Előre is köszönöm a segítséget!2023. dec. 27. 10:26
11/12 anonim válasza:
Na ha már mókázunk, akkor bemásolom ide ezt a kicsit szakállas, de témába vágó viccet.
----------
„Az igazgatót meglátogatja egy barátja, de csak egy nagyon szép robottitkárnő fogadja, aki géphangon közli:
- A fő-nököm betegál-lományban van, ha ó-hajtja, azért ki-szolgálom. Ha a jobb mel-lemet fogja meg, ká-vét, ha a balt, akkor te-át szolgá-lok fel.
A barátnak tetszik is a szép robotnő, kiváncsi is, és próbaképpen egyből a szoknyája alá nyúl, de ordítva kapja vissza a kezét.
- A lá-bam között van a ceruza-hegyező, egyéb-ként a fő-nököm is e-zért van betegál-lományban.
12/12 A kérdező kommentje:
Ez egyáltalán nem vicces, ez beteges és a kérdés egyáltalán nem vicc!!!
2023. dec. 29. 03:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!