Mennyi esélyem van a gyermekelhelyezési pernél?
Mekkora esélyem van, ha a gyermekelhelyezési pernél annyi hátrányom van hogy nincs munkahelyem? Minden más megvan, rendezett körülmények között élünk, van miből eltartani a 3 éves fiamat, tisztességesen nevelem, mindenben ő az első
Ha beteg én vagyok vele mindig, apuka ritkán viszi el magához.
Csakmert nincs munkám elperelheti tőlem a fiamat??
És meg is érkeztek az idealista laikusok. XD
A bírót qrvára nem fogja érdekelni a jövedelmi viszonyod, mivel a gyermek NEVELÉSE szempontjából irreleváns, nem tartozik a tárgyhoz. Nem a gyermek-eltartás a per tárgya, hanem a gyermek-NEVELÉS.
Most pedig következhet majd a két előttem "szóló", akik a saját elképzeléseik alapján próbálják majd megmagyarázni, hogy miért van köze a gyereknevelésnek az anyagi helyzetedhez. XD
Van köze, csak nem a bíróság előtt.
Ha ő indította a pert, akkor érveket kellett felhoznia veled szemben. Az anyagi indok még mindig irreleváns, a bíró ignorálni fogja. Jó kérdés, hogy tud -e mást is felhozni ellened, ami a gyermek értelmi-érzelmi fejlődésére lehet negatív hatású?
Ha nem, akkor nyertél. Mert hiába hogy ő indította, a gyermek elhelyezésének a kérdésében döntés fog születni. Ha azt hiszi hogy abban a kérdésben fog dönteni a bíróság, hogy a gyerek nála kerülhet -e elhelyezésre, akkor qrva nagyot tévedett. Ha nem nála lesz, akkor nálad, mert a gyermek elhelyezése a per tárgya.
Saját tapasztalataim alapján ki merem jelenteni, hogy Magyarországon a legritkább esetben kerül az apához, ha az anya magának szeretné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!