Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Kirúghatnak azért, mert...

Kirúghatnak azért, mert dolgoztam ahelyett, hogy részegen fetrengtem?

Figyelt kérdés

Tudom furcsa a kérdés , de most ez történik :)

Történt, hogy csapatépítőt szerveztek olyan kreatív feladattal, hogy egész napos kocsmázás, táncikálás. Kötelezővé tették munkaidőben.

Engem ez totál nem érdekelt, se nem iszok se nem táncolok..felesleges időelb*szás.

Természetesen mindenki taccs részeg volt.

Én ehelyett bementem dolgozni, szeretem a munkám,szívesebben csinálom mint a jópofizást.

Most meg a hr-es fenyeget hogy valszeg emiatt felmondanak nekem...

Vicc... Munkaügyibíróság nem fogadná el érvnek a részemről hogy munkaidőben dolgoztam és nem ittam? Nonsense...

2023. dec. 26. 00:18
1 2
 11/12 anonim válasza:
91%

Nyilván ha nagyon akarják, akkor bármilyen más - akár koholt - indokkal ki tudnak rúgni. Én már dolgoztam olyan helyen, ahol a sok alkoholista, munkakerülő kollégának nem tetszett, hogy valaki "kilóg a sorból", kikészítették, felmondott.

De szerintem ott, ahol kötelezővé teszik, hogy érezd jól magad részeg kollégák között (nálunk is ilyen volt a "csapatépítő") és kirúgnának, csak mert nem szeretnél menni, ott fel kell mondani.

2023. dec. 26. 22:48
 12/12 anonim ***** válasza:
Igen, kirúghatnak.
2024. jan. 8. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!