Kirúghatnak azért, mert dolgoztam ahelyett, hogy részegen fetrengtem?
Tudom furcsa a kérdés , de most ez történik :)
Történt, hogy csapatépítőt szerveztek olyan kreatív feladattal, hogy egész napos kocsmázás, táncikálás. Kötelezővé tették munkaidőben.
Engem ez totál nem érdekelt, se nem iszok se nem táncolok..felesleges időelb*szás.
Természetesen mindenki taccs részeg volt.
Én ehelyett bementem dolgozni, szeretem a munkám,szívesebben csinálom mint a jópofizást.
Most meg a hr-es fenyeget hogy valszeg emiatt felmondanak nekem...
Vicc... Munkaügyibíróság nem fogadná el érvnek a részemről hogy munkaidőben dolgoztam és nem ittam? Nonsense...
Nyilván ha nagyon akarják, akkor bármilyen más - akár koholt - indokkal ki tudnak rúgni. Én már dolgoztam olyan helyen, ahol a sok alkoholista, munkakerülő kollégának nem tetszett, hogy valaki "kilóg a sorból", kikészítették, felmondott.
De szerintem ott, ahol kötelezővé teszik, hogy érezd jól magad részeg kollégák között (nálunk is ilyen volt a "csapatépítő") és kirúgnának, csak mert nem szeretnél menni, ott fel kell mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!