Ha közterületen, az úthoz építtetek szélesítést, hogy oda tudjak parkolni, akkor valahogy megakadályozhatom, hogy más odaparkoljon?
Figyelt kérdés
Keskeny utca, volt már probléma, hogy rálógtam az útra, nem fértek el, de most kész lett a szélesítés, engedéllyel, meg minden, de nem szeretném, ha más odaállna, ha már egyszer én fizettem érte.2023. dec. 16. 22:58
2/7 anonim válasza:
Igazából már azért ocsmány sokat kaphatsz ha közterületen engedély nélkül építgetgetsz, de ha még el is rekeszted az már garantált tarkónlövés.
3/7 anonim válasza:
Tehát ha a törvényi része érdekel, a közterület használatában másokat semmilyen módon nem korlátozhatsz. Ha a nem törvényi része érdekel, akkor meg ha a helyi önkormányzattal meg tudsz egyezni és ők azt mondják, hogy majd ha arra járnak épp másfelé fognak nézni akkor megoldható. Viszont ha valaki hivatalosan tesz bejelentést akkor már ők sem fogják tudni a szőnyeg alá söpörni.
Hivatalosan csak akkor tehetsz meg ilyet, ha te vagy Orbán Viktor vagy Tiborcz István.
Amennyiben fenti két jogi feltétel egyikének sem felelsz meg, akkor jobb ha elfelejted.
4/7 anonim válasza:
Kérsz rá közterület-használati engedélyt.
5/7 A kérdező kommentje:
#2 odaírtam, hogy engedéllyel lett megcsinálva...
2023. dec. 17. 09:34
6/7 anonim válasza:
Nem láttuk az engedélyed, írni bármit lehet.
7/7 A kérdező kommentje:
Az önkormányzattól kértem, és kaptam is engedélyt...
2023. dec. 17. 11:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!