Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Verekedtem a vonaton a kalauzz...

Verekedtem a vonaton a kalauzzal, tanúval tudom bizonyítani hogy nem én kezdeményeztem. A belső vizsgálat után kirughatják a kalauzt?

Figyelt kérdés
Annyit kértem tőle, hogy hívja fel az állomást, hogy megvárnak-e a csatlakozással. Erre ideges lett, hogy plusz munkát adok neki. Ennek az lett a vége, hogy verekedést kezdeményezett. Miután leszálltunk az egyik utas mondta, hogy ő tanúskodik nekem ha kell
2023. dec. 5. 15:43
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Azt hiszel el amit akarsz, nem érdekel
2023. dec. 5. 20:17
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Ki nyert? Vagy csak ilyen dulakodás volt?
2023. dec. 5. 20:47
 13/17 anonim ***** válasza:
37%
Mese habbal, igazából már ott eldől a dolog, hogy nincs ilyen, hogy ezt meg kell kérdezni, ugyanis a csatlakozást megvárja mindenképp az adott vonat, ami meg nem, ott fel van tüntetve külön, hogy csatlakozásra nem vár. Tehát innentől értelmetlenné válik az egész, mert ha valami csodán fejből nem is tudta volna, elég a menetrendet meglesni, és ott is rá a válasz, hogy bevárja-e vagy sem.
2023. dec. 5. 20:56
 14/17 eddiboy ***** válasza:
100%
#15: A kérdező igazától vagy nem igazától függetlenül van ilyen, hogy a kalauz szól az állomásra, hogy van átszálló utas, ilyenkor valamennyivel több késést is bevárnak, mint egyébként. Nem automatikus, hogy melyik vonat melyikre vár és hány percet, bizonyos mértékben a forgalmi szolgálattevőnek vagy a menetirányítónak is van beleszólása.
2023. dec. 5. 21:20
 15/17 A kérdező kommentje:
Melyik részét nem érted hogy ő kezdte a verekedést?
2023. dec. 6. 11:12
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Azért van egy olyan érzése az embernek, hogy a kérdésedre adott számodra nem kielégítő válasz és a verekedés kezdeményezése között eltelt egy kis idő, és ebben az intervallumban történt dolgokról nem számoltál be, így olyan, mintha egy kérdés miatt kezdett volna veled verekedni a jegyvizsgáló. Hogy kezdett el verekedni? Megütött? Arrébb lökött? Nem kezdted el előtte véletlenül inzultálni?

Azt el tudom képzelni, hogy már fáradt, ingerült volt a kalauz, emiatt nem úgy válaszolt, ahogy elvártad volna, de azt már nehezen, hogy ezért csak úgy elkezd ütlegelni.

E rövid, akár jelentéktelennek is tűnő időszakban történt események meghatározóak lehetnek, így ennek kifejtése után lehet (de közel sem biztosan) véleményt alkotni arról, hogy olyan esemény történt-e, ami miatt kirúghatják a kalauzt. Nyilvánvalóan egy ilyen eset után te sem tiszta fejjel fogalmaztad meg a kérdésedet, de talán egyet aludva rá már letisztázódtak valamennyire a dolgok.

2023. dec. 6. 11:29
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogják kirúgni. A MÁV-nál annyira kritikus munkaerőhiány van, hogy a dolgozók gyakorlatilag bármit megtehetnek, nem rúgják ki őket. Talán egy kivétel van: ha jó fejek az utasokkal.
2023. dec. 6. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!