Verekedtem a vonaton a kalauzzal, tanúval tudom bizonyítani hogy nem én kezdeményeztem. A belső vizsgálat után kirughatják a kalauzt?
Azért van egy olyan érzése az embernek, hogy a kérdésedre adott számodra nem kielégítő válasz és a verekedés kezdeményezése között eltelt egy kis idő, és ebben az intervallumban történt dolgokról nem számoltál be, így olyan, mintha egy kérdés miatt kezdett volna veled verekedni a jegyvizsgáló. Hogy kezdett el verekedni? Megütött? Arrébb lökött? Nem kezdted el előtte véletlenül inzultálni?
Azt el tudom képzelni, hogy már fáradt, ingerült volt a kalauz, emiatt nem úgy válaszolt, ahogy elvártad volna, de azt már nehezen, hogy ezért csak úgy elkezd ütlegelni.
E rövid, akár jelentéktelennek is tűnő időszakban történt események meghatározóak lehetnek, így ennek kifejtése után lehet (de közel sem biztosan) véleményt alkotni arról, hogy olyan esemény történt-e, ami miatt kirúghatják a kalauzt. Nyilvánvalóan egy ilyen eset után te sem tiszta fejjel fogalmaztad meg a kérdésedet, de talán egyet aludva rá már letisztázódtak valamennyire a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!