Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » "Kirúgta a Corvinus a tanárt,...

"Kirúgta a Corvinus a tanárt, aki vizsgálatokat kezdeményezett, miután kivételeztek egy befolyásos családból származó diákkal" - Feltételezem a Fideszeseknek ez is teljesen rendben van, a demokrácia irul-virul, és erről Gyurcsány tehet?

Figyelt kérdés
2023. okt. 24. 20:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
33%

Mit gondolsz máshol nem ugyanez megy ?

Én megnézném amerikában azt az iskolát amelyik vizsgálódik mondjuk egy Rothschild gyerekkel szemben.

2023. okt. 24. 20:27
 2/11 A kérdező kommentje:

Ja, teljesen igazad van 1-es, akkor rendben van, nem szóltam!

Csak a NER :)

2023. okt. 24. 20:28
 3/11 anonim ***** válasza:
88%
Miért rúgták ki? Forrás?
2023. okt. 24. 20:29
 4/11 A kérdező kommentje:

"Azonnali hatállyal elbocsátotta a Corvinus egyetem Ádám Zoltánt, aki idén év elején etikai vizsgálatokat kezdeményezett azután, hogy egy befolyásos családból származó hallgatója annak ellenére vizsgázhatott le (a többiektől elkülönítve, egy kifejezetten neki készített vizsgasor alapján tehetett vizsgát) az egyik tantárgyból, hogy előzőleg nem teljesítette a félév során előírt tantárgyi követelményeket.

Elértük Ádám Zoltánt, aki megerősítette, hogy kedden elbocsátotta a Corvinus, rendkívüli felmondással. Azt mondta lapunknak, hogy az egyetem indoklása alapján egyebek mellett azért döntöttek az elbocsátása mellett, mert Ádám szerintük nem működött együtt egy az egyetem által az etikai eljárásokkal összefüggésben indított eljárás során, és nem küldött át bizonyos emaileket. Ádám ezt vitatja, szerinte együttműködő volt."

Ezt lefordítva: Fideszes féreg vezetőség kirúgta, mert NER-nyalonc egyetemistát akart ellenőrizni.

2023. okt. 24. 20:42
 5/11 anonim ***** válasza:
0%

"Feltételezem a Fideszeseknek ez is teljesen rendben van, a demokrácia irul-virul, és erről Gyurcsány tehet?"

Ha te ezt feltételezed, akkor komoly problémák vannak az agytekervényeiddel. :)

2023. okt. 24. 21:51
 6/11 anonim ***** válasza:
3%
A világ ilyen kérdező. Szokj hozzá. Biden fiának orosz ukrán és kínai kapcsolatait sem illik vizsgálni. Pedig ott mekkora kiba.szott nagy demokrácia van.
2023. okt. 24. 21:51
 7/11 anonim ***** válasza:
12%

Apropó, Gyurcsány: hogy is volt a kissé gyagya fiacskájának az érettségije?

"Gyurcsány Péternek, Gyurcsány Ferenc miniszterelnök fiának az egyik tantárgyból jogosulatlanul biztosítottak lehetőséget az érettségin, hogy a hivatalos vizsgaidőn túl fejezze be a feladatlap kitöltését - idézi a Magyar Hírlapot a Híradó. A fiú írásbeli érettségijét a felkészítő tanárral együtt egy külön helyiségben fejezhette be - tájékoztatták felháborodott szülők a napilap munkatársát a kőbányai Montessori Általános Iskola, Gimnázium és Szakiskola épülete előtt. Gyurcsány Pétert a tanárok segítették át az érettségin - állítják a panaszosok. (VG)

A panaszt "természetesen" elutasították és az ügyek szépen elsikálták...

2023. okt. 24. 21:55
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
*ügyet
2023. okt. 24. 21:56
 9/11 anonim ***** válasza:
81%
Pfú de sok fideszes pondró válaszolgat ma.
2023. okt. 24. 23:15
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

"Mit gondolsz máshol nem ugyanez megy ?"

És ha máshol szar, akkor nálunk is legyen az? Ha a szomszédom egy semmikellő alkoholista, akkor én is lehetek az nyugodt szívvel?

Titeket sem tanítottak meg érvelni és gondolkodni...

2023. okt. 25. 06:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!