Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Prostitúció lehet online?

Prostitúció lehet online?

Figyelt kérdés
2023. dec. 4. 19:08
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
11%

19.

Ezt kitől hallottad??

"De a szex személyesen, fizikai érintés útján történik..."

Kamu

2023. dec. 5. 11:22
 22/47 anonim ***** válasza:
84%

"Ezt kitől hallottad??"

Hallottál már szexuális úton terjedő betegségekről? Gondolod hogy azok átjönnek a monitoron? Vagy hallottál már valakiről aki szexelt, mégis szűz maradt? Otthon masztizással nem lehet "elveszteni", legalábbis a társadalmi értelemben vett szüzességet biztosan nem.

Hallottál már orális szexről? Vaginális szexről? Anális szexről? Ezek a behatolás módját jelölik, nyilvánvalóan egy fizikai kontaktusban. Soha senki nem fog téged távolról megdugni, ahhoz jelen kell lenned.

Amit otthon végzel magaddal az önkielégítés, nem szex, hiszen a szexuális EGYÜTTléthez két ember kell, akik a nemi szerveikkel csinálnak valamit. Sőt, a köznyelv még a pettinget sem hívja szexnek, pedig ott az egyik fél knkrétan és közvetlenül segíti a másik felet a kielégülésben és elméletileg már az orális szex is szex.

De hogy ha otthon kivered magadnak, vagy ha "pórázon vezetnek" az aztán biztosan nem szex.

[link]

A wikipédia egyébként konkrétan azt érti szexen, "amikor a hímvessző behatol a hüvelybe." Ezt pedig cipőnyalás közben ugyanannyira nehéz kivitelezni, mint egyedül egy képernyőt bámulva...

2023. dec. 5. 12:15
 23/47 A kérdező kommentje:

22

Akkor mi a telefonszex te agyoniskolázott?

2023. dec. 5. 12:22
 24/47 anonim ***** válasza:
88%

#23 Az is önkielégítés, csak a köznyelv nevezi szexnek. Erotikus chatelést is szokták szexchatnek hívni, mégsem szex. Sőt ahogy írtam sokan még a pettinget sem tartják szexnek.

De ha lehet, ezt az indulatos személyeskedést még most hagyd abba.

2023. dec. 5. 12:36
 25/47 A kérdező kommentje:

24

Linkeld be a fő kérdésre a paragrafust!

Nem érdekelnek személyes vélemények!

Törvényben mi?

2023. dec. 5. 12:44
 26/47 A kérdező kommentje:
Na igen, amint sejtettem semmilyen törvényt nem tudsz belinkelni!
2023. dec. 5. 13:17
 27/47 anonim ***** válasza:
0%

Pettingre fizetek egy prostinak, akkor az nem szexszolgáltatás? Ha csak kézimunkázik rajtam és mondjuk el sem megyek, akkor Én gyakorlatilag nem is vettem igénybe prostituált szolgáltatást? Akkor az a Nő aki előttem masztizik de nem erhetek hozzá, de mindezt az Én kérdésemre fizetés ellenében teszi, az nem számít szexuális szolgáltatásnak?

Ha rajtakapnak egy prostival, hogy szexelek, de azt mondom, hogy Én csak sztriptízre fizettem a többi az magától alakult ki közös szimpátia alapján, akkor az nem számít prostitúciónak? Én nem kötekedek, tényleg szeretném megérteni. Mert ez így olyan fura, hogy csak a normális, hétköznapi szex számít prosti szolgáltatásnak, miközben van rengeteg fétis, aminél nincs is konkrét testi érintkezés, akkor azok nem is számítanak szexnek? Csak a vaginális, orális és anális behatolás számít szexnek és csak az ezekért pénzt kérő nő számít prostinak?

2023. dec. 5. 13:20
 28/47 anonim ***** válasza:
47%
kérdésemre... kérésemre* Bocsánat! Vonatoztam és pont Rám ijesztettek és belezavarodtam.
2023. dec. 5. 14:47
 29/47 anonim ***** válasza:
100%

1999. évi LXXV. törvény Értelmező rendelkezések 4. §

f) szexuális szolgáltatás: a prostituált olyan, a szolgáltatást igénybe vevővel való testi érintkezést is igénylő tevékenysége, amely a szolgáltatást igénybe vevő szexuális vágyának felkeltésére, illetve annak kielégítésére irányul

2023. dec. 5. 14:54
 30/47 anonim ***** válasza:
11%

"1999. évi LXXV. törvény Értelmező rendelkezések 4. §

f) szexuális szolgáltatás: a prostituált olyan, a szolgáltatást igénybe vevővel való testi érintkezést is igénylő tevékenysége, amely a szolgáltatást igénybe vevő szexuális vágyának felkeltésére, illetve annak kielégítésére irányul"

Ez így oké, akkor viszont, ha felmegyek a Rosszlányokra, vagy szimplán pont egy olyanba futok bele, hogy egy pár, mint férfi és egy nő együtt hirdetik Magukat édeshármasra, és Én ezért fizetek Nekik, de csak úgy, mint cuckold néző aki csak maszturbál közben, akkor Én milyen szolgáltatást vettem igénybe, illetve Ők milyen szolgáltatást adtak Nekem? (( Lehet lesz ennél még kifacsartabb, elvontabb, betegebb kérdéses példa is a későbbiekben! :) ))

2023. dec. 5. 14:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!