Ha megnyertem egy tartozási ügyet de az adósnak semmi nincs a nevén akkor rábsztam? A végrehajtó tehetetlen ilyenkor?
Figyelt kérdés
2023. nov. 23. 09:34
11/29 anonim válasza:
Még is mit tudnának tenni?
Utasítják hogy menjen el hozzád kertet kapálni a tartozás fejében?
12/29 anonim válasza:
9 sem az olvasott szövegértésben remekel. Testi sértést pl. pont senki sem írt a kérdezőn kívül. Nem csoda, hogy palira tudnak venni a simlis vállalkozók.
13/29 A kérdező kommentje:
Akkor beszoptam... 😐
2023. nov. 23. 10:06
15/29 A kérdező kommentje:
Valszeg feketén. Nincs bejelentett munkahelye sem.
2023. nov. 23. 11:35
16/29 anonim válasza:
Pontosan mikor, mennyit kért és milyen körülmények között?
17/29 A kérdező kommentje:
5milliót. A bíróságon nem tagadott semmit. Azt mondta befektette, nem sikerült. Ez van széttette a kezét.
2023. nov. 23. 12:11
19/29 anonim válasza:
Próbáltam segiteni, de ha ennyire Fontos az 5 millio akkor bukjad nyugodtan!
20/29 árokpart válasza:
19-es Na de ez hatalmas butaság az úgymond kiverés belőle, ráadásul komoly bűncselekmény is. Most ez éppen olyan mintha okoznék teszem azt 100 milliós kárt tehetnének velem bármit, naponta pl. 5 ször fejre is állíthatnának akkor sem tudnék leakasztani sehonnan sem száz milliót meg százmilliós kölcsönt sem adna nekem senki, hogy vissza tudjam fizetni. Továbbá 100 milliót érő ingatlanom meg más vagyonom sincsen. A legtöbb tartozásos esetben nem az a probléma, hogy nem akar az adós fizetni, hanem egyszerűen nem tud.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!