Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha megnyertem egy tartozási...

Ha megnyertem egy tartozási ügyet de az adósnak semmi nincs a nevén akkor rábsztam? A végrehajtó tehetetlen ilyenkor?

Figyelt kérdés

2023. nov. 23. 09:34
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Épíkezéssel kapcsolatos befektetés. De a bíróságnak ez nem volt érsekes mondván nem kapcsolódik az ügyhöz.
2023. nov. 23. 13:18
 22/29 anonim ***** válasza:

20

Milyen kiverés te eszleny?

Miről zagyválsz?

Segiteni próbáltam a kérdezőnek, de már nem érdekel annyira!

2023. nov. 23. 13:21
 23/29 anonim ***** válasza:
17%
Hagyd 22, ez az oldal tele van analfabétákkal. Rossz poénnak én írtam, hogy eladhatja az embert alkatrésznek, a kérdező meg félreértette, hogy megveretésre gondoltam (bár nem értem a szervekből ez hogy következik), azóta ezek a pehelysúlyú IQ-Bajnokok a veretésen rugóznak.
2023. nov. 23. 14:35
 24/29 anonim ***** válasza:
Ha nincs semmije, se bevétele akkor ennyi.. még neked kerülhet extra kiadásba ha nem engeded el.
2023. nov. 23. 17:08
 25/29 anonim ***** válasza:
Ilyen esetben, ha valaha is lesz jövedelme, vagy vagyona, ingatlanja, akkor behajthatják. Legalábbis a banki hiteleknél így van. Meg kellene kérdezni ügyvédet.
2023. nov. 27. 20:32
 26/29 A kérdező kommentje:
Meg fogom de gondolom ez sem tart az idők végezetéig. Mmint hogy a végrehajtó foglalkozik vele.
2023. nov. 28. 07:05
 27/29 anonim válasza:

Üdv

Sajnos elkell engedned! Megnyertem egy pert egy csaló, féreggel szemben, behajthatatlan címen lezárták az ügyet! Miközben a csávó a 25 millás BMW mellett feszít, ugyanúgy folytatja a csalást, átveréseket! Persze ebben a törvény is partner, mert hagyja! A nevén még a gatyája sincs! A legszörnyűbb, hogy amikor tudattam vele, hogy feljelentem, elmondta lépésről, lépésre, hogy mi fog történni az elkövetkezendő években! Úgy lett! Ez a csalás, átverés, jövedelmező a mi országunkban, mert a hatóság ezt hagyja!!!!!

Ha ez még nem elég, rajtam kívül bizonyítottan még akikről tudok 3 ember, akiket a jól bevált módszerrel átvert. Sem Rendőrség, sem ügyvéd, sem Ügyészség, nem "tudott" segíteni! Tehát, ha pénzt,időt, akarsz megtakarítani, engedd el! Ugyanakkor ha még is látsz esélyt, a te pénzed, te döntésed!

2023. nov. 30. 04:56
 28/29 Elemér10 ***** válasza:

Hasonló eset az ismerősök körömben is megtörtént. A legrosszabb hogy a végén a végrehajtó, miután nem tudott pénzt behajtani, az ismerősömöt támadta meg, hogy fizessen a sikertelen munkájáért.

Várhatóan az eredmény az lessz, hogy még Te fogsz fizetni😒

2023. nov. 30. 10:01
 29/29 A kérdező kommentje:
27es mennyi idő alatt mondták ki hogy lezárva??
2023. dec. 2. 09:09
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!