Ha megnyertem egy tartozási ügyet de az adósnak semmi nincs a nevén akkor rábsztam? A végrehajtó tehetetlen ilyenkor?
20
Milyen kiverés te eszleny?
Miről zagyválsz?
Segiteni próbáltam a kérdezőnek, de már nem érdekel annyira!
Üdv
Sajnos elkell engedned! Megnyertem egy pert egy csaló, féreggel szemben, behajthatatlan címen lezárták az ügyet! Miközben a csávó a 25 millás BMW mellett feszít, ugyanúgy folytatja a csalást, átveréseket! Persze ebben a törvény is partner, mert hagyja! A nevén még a gatyája sincs! A legszörnyűbb, hogy amikor tudattam vele, hogy feljelentem, elmondta lépésről, lépésre, hogy mi fog történni az elkövetkezendő években! Úgy lett! Ez a csalás, átverés, jövedelmező a mi országunkban, mert a hatóság ezt hagyja!!!!!
Ha ez még nem elég, rajtam kívül bizonyítottan még akikről tudok 3 ember, akiket a jól bevált módszerrel átvert. Sem Rendőrség, sem ügyvéd, sem Ügyészség, nem "tudott" segíteni! Tehát, ha pénzt,időt, akarsz megtakarítani, engedd el! Ugyanakkor ha még is látsz esélyt, a te pénzed, te döntésed!
Hasonló eset az ismerősök körömben is megtörtént. A legrosszabb hogy a végén a végrehajtó, miután nem tudott pénzt behajtani, az ismerősömöt támadta meg, hogy fizessen a sikertelen munkájáért.
Várhatóan az eredmény az lessz, hogy még Te fogsz fizetni😒
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!