Most hogy a volt férjem újranősült,elveheti tőlem "csak" ezért a fiunkat,akit már 5 éve nekem ítélt a bíróság?
Figyelt kérdés
Én már 4 éve párkapcsolatban élek,2 éve együtt élünk.Van már kistestvére is a fiamnak.Már évek óta családot alkotunk.Nekünk is össze kellesz házasodnunk emiatt?Amúgy nem akarunk.Én már nem hiszek a házasságban.2023. nov. 19. 20:21
11/12 anonim válasza:
"Erkölcsi alapon.Hogy "példamutatóbb" család,mert a kapcsolatuk hivatalos"
Ilyen nincs.
12/12 anonim válasza:
Jaj, de buta vagy, te jó ég. Csak nem képzeled, hogy az új nő megturne a más kölyket. Készülj fel, a gyereked se sokat fogja már látni az apját, de leginkább semennyit sem. Amúgy nincs olyan szó hogy "kellesz", hol laksz te, bivalybasznadon hogy így írsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!