Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Magyarországon mennyire van...

Magyarországon mennyire van lehetőség köcsögökre lövöldözni?

Figyelt kérdés

Engem mindig is vonzott a köcsöglövés. Azelőtt csak szimpla légpuskákkal foglalkoztam, 10m.

Viszont mivel olimpiai sport is, ezért kipróbálnám a köcsöglövést is. Ahol sörétes puskával kell kültéren köcsögöket (vagy nem tudom mik ezek, de nekem valami ilyesmiknek tűntek) eltalálni. Ha sikerül akkor kiszóródik a festéke.

Magyarországon erre van lehetőség?

2023. nov. 19. 19:56
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:

Lehet inkább sport kategória.

De azért ide tettem fel, mert arra is kíváncsi vagyok, hogy papírok terén mik kellenek ide.

2023. nov. 19. 19:57
 2/16 anonim ***** válasza:
29%
Éles lőfegyvert csak és kizárólag engedéllyel lehet tartani. Vegyél gumilövedékest, azzal is tudsz otthon köcsögöket lövöldözni és a szomszéd sem lesz ideges a hangjától!
2023. nov. 19. 19:58
 3/16 A kérdező kommentje:

Nem feltétlenül otthon. Hanem esetleg klubban is, ha vannak ilyen klubok egyáltalán.

2023. nov. 19. 19:59
 4/16 anonim ***** válasza:
11%
Sajnos nem állami tevékenység.
2023. nov. 19. 20:02
 5/16 anonim ***** válasza:
20%
Pedig milyen jó lenne.
2023. nov. 19. 20:05
 6/16 A kérdező kommentje:

Nem kell az összeset. Ilyen gépről lövik ki. Elég ha csak több találatod van mint bárki másnak. Mivel ez sörétes puska, ezért sokszor ha nem is teljesen pontosan találod el, már attól is széttörik a köcsög.

Inkább ezt, mint a vadászást. Mert ehhez tényleg kell skill is.

2023. nov. 19. 20:06
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Korong, de mindegy.
2023. nov. 19. 20:08
 8/16 anonim ***** válasza:
0%

Nehogy félreértsék, itt most tárgyakról van szó, nem emberekről.

Gondolom azért lett lepontozva a hozzászólásom.

Mondom, itt nem emberekről van szó, szóval nem kell jelenteni a hozzászólást.

2023. nov. 19. 20:09
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Agyaggalamb lövészetre gondolsz, de szerintem tudod te azt, csak poénkodni próbálsz.
2023. nov. 19. 20:16
 10/16 A kérdező kommentje:

Igazából sosem tudtam mi. Anno az Eurosporton láttam amikor volt az olimpia, de nem mutatták közelebbről. De ilyen narancssárgás kinézetűek voltak.

2023. nov. 19. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!