Szerintetek dekriminalizálják valaha a marihuánát Magyarországon?
Szerintem sem fogják. A nép így is cigaretta, és alkohol problémákkal küzd, nem kell, hogy még egy (vagy több, Csehországban sem csak a marihuána van dekriminalizálva) vegyszerrel rombolja magát. Amúgy orvosi felhasználásra engedélyezett, mint fájdalomcsillapító, szerintem ennyi bőven elég.
Üdv, egy orvostanhallgató
"Akkor minek írkálsz még bele? Tünnyé kifele."
A kérdező nem jelezte kiknek a válaszára kíváncsi, szóval semmi közöd hozzá, hogy írok-e vagy sem. Amúgy meg miért vagy ilyen ingerlékeny? Nem jutottál hozzá az adagodhoz?
21:59 :XDDDD
Na amúgy a light dolgokat nyugodtan lehetne, sőt hallottátok, hogy vagy a cseheknél vagy a szlovákoknál (nem emlékszem pontosan), nemrégiben legalizálták nem csak a könnyű drogokat, hanem meg van szabva, h fejenként pl 5 db LSD bélyeg is lehet nálad saját fogyasztásra stb, van egy lista, és addig nem számít se szabsértésnek, se semminek. Sztem egy racionális húzás a dekriminalizálás, részben mert betegség, részben pedig mert ezzel egy sor egyéb bűncselekményt iktatnak ki, ami ennek a megszerzéséhez kapcsolódik. Csak ezt persze csőlátással nehéz elfogadni.
21:54
jajaja, csak tudod attól félek, mi "nagy magyarok" majd az alól is kihúzzuk magunkat, mint ahogyan akartak egy közös Uniós Btk-t is alkotni, aztán a magyarok azt mondtuk, köszönjük szépen, de mi nem kérjük, mert mi meg szeretnénk maradni a saját idiótaságainknál.
Én egészen az új bevezetéséig pl a "fajtalankodás" bűncselekményén röhögtem a legtöbbet, hiszen minden olyan cselekedet, ami a közösülésen kívüli, az már fajtalankodásnak számított a definíció szerint, azaz nem is értem h oralsex miatt miért is nem csukták le az ország 90 %-át pl.
Véleményem pedig az h ha már Unió vagyunk (állítólag), akkor igenis kényszerítsék ránk az Uniós szabályrendszert, minden tekintetben! És nem szabadott volna hagyni ezt a Btk-s kibújást se, mert hogy majd mi megmutatjuk, és nekünk az nem jó ... El lehet dönteni, vagy Unióban vagyunk, vagy nem. Persze mit akarunk, amíg itt a szélsőjobb olyan idióta nézeteket hangoztat h az ember a falnak megy?
Mondok egy tök jó ellenpéldát erre, a "nagy Nyugaton" volt olyan ország, ahol pont a jobb harcolt a melegek házasságának jogáért .... na nálunk ehhez képest milyen is egy hűde jobbos gondolkodású ?? nem kell folytatnom ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!