Mi a véleményetek arról az esetről, hogy egy amerikai étteremben egy családnak plusz költséget számláztak ki a gyerekeik viselkedése miatt?
Én nem egészen értek egyet. És remélem, nem fog elterjedni a dolog. Jó eséllyel visszaélések lennének belőle, főleg Magyarországon. Mert ki dönti el, hogy egy gyerek mikortól minősül rossznak, neveletlennek?
Annyira elszomorít, hogy a nagy jogok mellett elfelejtkezik az emberek jelentős része a másik fontos dologról. A kötelességről.
Én azt gondolom, hogy joga van mindenkinek gyereket vállalni, joga van vele menni ide-oda, étterembe is, vásárolni is, de kötelessége lenne megtanítani a kulturált viselkedésre. De a legtöbben a telefont nyomkodják, míg várják az ételt, addig meg rohangálhat a gyerek. Az evőeszköztartó kocsira ráborul, leesnek a tányérok, balesetveszélyes. Nekimegy a pincérnek, aki éppen a 4 személyes sültestállal egyensúlyoz.
A drogériában míg anyuka a krémmániát bújja a polc előtt, a gyerek a könnyen elérhető teszterek között garázdálkodik és még van lepődve.
Mindkét helyen dolgoztam, tudnék még mesélni.
Nem kell Amerikának az összes f@szságát átvenni!!!!
De ez - kivételesen - jó ötlet lenne....
18: Elolvastam, nyilván nem linkelek semmit anélkül, nem vagyok hülye.
De az a kérdés, hogy mikortól neveletlen valaki? Hol van a hivatalos határ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!