Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Érdekelne hogy ilyenkor mit...

Érdekelne hogy ilyenkor mit tegyek? Fogyaszóvédelemhez fordúljak?

Figyelt kérdés
Rendeltem egy terméket egy oldalról okt 13. Megkaptam viszont nem volt megfelelő(Zöld háttér) Ezért élni akartam a 14 napos elállási jogommal! Ezt megtettem tökéletesen visszacsomalva visszaküldtem okt 26 án hétvégéket nem számoltam szóval a 14 napban benne vagyok. A posta mivel ott adtam fel kaptam hozzá egy számot és leellenőriztem hogy másnap átvették. Felhívtam másnap mert nem kaptam e-mailt(mert jelezték hogy küldenek ha megkapják,ha valaki vissszaküldi) És azt mondta az eladó vagy nem tudom ki,hogy nincs náluk. És ezzel nem tud mit kezdeni csütöröki napokon foglalkoznak ezekkel az ügyekkel, keressem őket legközelebb. Egy ideig türelmes ember vagyok! Normálisan beszéltem vele Facebook chatbe is. És telefonon is. Nem akarok alpári lenni de elfogy a türelmem nekem is. Ma felhívtam azt mondták nincs náluk, a rendelés számommal nem kaptak vissza semmilyen csomagot. Hívjam fel a Postát mert lehet elakadt a csomag. Felhívtam és megtudtam hogy 100% átvették szóval a fószer hazudik. Náluk nincs. Éreztem hogy hazudik végig! Folytattam vele Fb-n a kommunkikációt. Elküldtem a Fotót bizonyíttékként hogy átvették. Erre nem tudott már hazudni, azt mondta igen náluk kell lenni. De rálátása nincs mert elv a raktár külön van. De a rendszer azt mutatja hogy nincs meg a csomag. Szóval majd felveszi a kapcsolatot raktárral és ír. Mondtam hogy írjon még ma e-mailt vagy chaten fb-n hogy mivan? Nem reagált. Írtam 45 min múlva! "Felvette a kapcsolatot a raktárral?" azt mondja igen de csak holnap kap választ! :D Ez mi? Ez egy vicc nem őskorban élnünk tuti telefonon kereste (Ha kereste? De szerintem nem!) 1 nap mire választ kap? Az az érzésem hogy folyamatosan hazudik nekem hogy ott holnap se találnak semmmit!!!! Így se pénzem se zöld hátterem!!! Mi a teendő ilyenkor törvényesen? Mondjam hogy fogyasztóvédelem? Vagy hívjam fel őket mit tegyek? Szeretném visszakapni a pénzem ami engem illet! Köszönöm ha valaki segít!!
2023. nov. 2. 16:02
 1/2 A kérdező kommentje:
Bocsi ha van benne elírás!
2023. nov. 2. 16:03
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Fogyasztóvédelemhez fordulhatsz, ne csak fenyegesd vele. Hetek óta szórakozik veled, majd a végén gyorsan fizet, te pedig ráhagyod. Közben lehet még egy tucat másik emberrel is eljátssza ezt. Az ilyeneket fel kell nyomni, érezze most ő a törődést, mikor a hatóságok kérik számon.
2023. nov. 2. 16:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!