Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Egy doktono hamis nyelvizsgava...

Egy doktono hamis nyelvizsgaval( mas ment be helyette hamis szem ig el ) diplomazott kb25 evvel ezelott.Tudok tanut is hivni aki szinten tudott az ugyrol.Fel tudom meg valahol jelenteni vagy mostmar elevult?

Figyelt kérdés

#hamis nyelvizsga #hamisitott szemelyi #sinter orvos #csalo orvos #orvosi kamara tagsag
2023. okt. 31. 23:42
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

Amit eddig ideirtam az mind igaz.Sajnos ninvsenek ekezetes betuim a billentyuzeten de remelem azert ertheto amit irok.Nem csak ez a bune a doktornonek,ezen meg tultennem magam de sajnos sokkal tobb erkolcstelen dolgot is tett.Pl egyetemista koraban szivbaj nelkul patkanymereggel megolte a szomszedunk hatalmas pireneusi pasztor kutyajat,mert az tul hangosan ugatott es zavarta ot a tanulasban.Mit szenvedhetett az az artatlan allat,kb 60 kilos gyonyoru fajkutya.mMeg egy korcs kis bolhas kutyat is sajnalnek nemhogy ilyen nemes allatot ilyen szadista modon gyilkoljak meg,bravo Orvosi Egyetem.Az edesanyja rakos betegen is mosott fozott takaritott ra,o meg a tanyert se tette be a mosogatoba,mert hat o ugye faradt a sok tanulastol,de delutanonkent volt ideje az aktualis baratjaval a szobajaban henteregni.Amikor az edesapja agyverzest kapott ,egyeszer meglatogatta a korhazban aztan szep nyugodtan elindult a befizetett kulfoldi nyaralasara,csak a halal hirere jott vissza.Szoval ilyen halas termeszet,az osszes csaladi ekszert bedobta a zaloghazba,mindenkit meglopott akit csak tudott a csaladjaban.Orokosodesi hagyatekon is hamisitott elenem,fel is lett jelentve csak a gyerekeire valo tekintettel vissza let vonva a feljelentes sajnos.Amugy a gyerekeivel sem foglalkozott,azonkivul hogy el meg vissza hozta oket az iskolabol,aztan mar zarta is magara a szobaja ajtajat azt tolta a xanaxot hogy kipihenje magat.Ja a ferjet velem akarta meg akarta oletni amikor az a baranojevel Thaifoldon nyaralt,most keresem erre a bizonyitekokat hatha a facebookon meg megtalalom.Sajnos tul kozelrol ismerem ezt a sinter doktornot :( DE MOST MAR ADDIG NEM NYUGSZOM AMIG MEG NEM KAPJA AMIT ERDEMEL !

Ha valakinek van otlete mit tegyek ,kerem adjon otletet!En egyszeru ember vagyok nem ertek a joghoz csak osi igazsagerzetem van.Koszonom ha vegig olvastad

2023. nov. 6. 03:22
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

"Ja a ferjet velem akarta meg akarta oletni amikor az a baranojevel Thaifoldon nyaralt"

Hogyne...

2023. nov. 6. 08:31
 23/31 anonim ***** válasza:
94%
Ez a vége, ha valaki túl sok szappanoperát és krimit néz a tévében... 🤣
2023. nov. 6. 10:42
 24/31 A kérdező kommentje:
Ok latom senki nem hisz nekem.Ez nem baj,mert azt jelenti hogy ilyen szemetsegeket meg a sokat latott-hallott magyar tarsadalom sem tud elkepzelni egy orvosrol,ugy hogy nagy megrokonyodes lesz ha sikerul csak egy reszet is bebizonyitanom a korabban leirtaknak
2023. nov. 6. 18:36
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

Hajrá, tied a pálya! :) De ha nem érzed annak a bizarrságát hogy a kérdésben feltett piszlicsáré nyelvvizsga-ügytől a sztori végére már gyilkosságra felbújtásnál tartasz, akkor ne lepődj majd meg a rendőrség vagy a kamara hozzáállásán sem

2023. nov. 6. 19:05
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Cuki a kérdező (digo7001), azt kérte privben hogy fogjam be a pofámat :DDD
2023. nov. 6. 19:37
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
#26 Nekem meg azt írta, hogy biztos én is egy ilyen lelketlen orvos vagyok, ezért "védem". :D
2023. nov. 6. 22:06
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Velem előzékeny volt, engem csak szimplán lecigányozott.
2023. nov. 6. 22:21
 29/31 anonim ***** válasza:
#28 Engem kihagyott. Meg vagyok sértődve! :)
2023. nov. 6. 23:05
 30/31 A kérdező kommentje:
Mivel hogy cigany stilusban irtal hozza talan azert
2023. nov. 6. 23:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!