Egy doktono hamis nyelvizsgaval( mas ment be helyette hamis szem ig el ) diplomazott kb25 evvel ezelott.Tudok tanut is hivni aki szinten tudott az ugyrol.Fel tudom meg valahol jelenteni vagy mostmar elevult?
"Hidjetek el ,nem vagyok egy gonosz ember,"
Tudjug mijazt, tesvér!
"szoval hamis diplomaval praktizalni az biztos hogy buncselekmeny"
Na de az a diploma nem hamis. Nyilván az állította ki, aki erre jogosult, az oktatási intézmény. Akkor meg nem lehet hamis.
Igazából nem évült el ilyen módon, ugyanis ebben az esetben a végzettségét vissza kell vonni.
Olyan nincs, hogy te jogosulatlanul szereztél diplomát, de mivel régen, ezért megtarthatod...
Ettől függetlenül ritka nagy trógerség, amit a kérdező akar, továbbá nem bizonyítható, mert szerintem egy-két vallomás 25 év elteltével semmit nem fog érni, ha egy ember karrierje a tét.
"Olyan nincs, hogy te jogosulatlanul szereztél diplomát, de mivel régen, ezért megtarthatod."
Az akkori szabályok szerint nem szerezhetett volna diplomát. De a maiak szerint igen, tehát a régi korlátot, ami a diplomaszerzésnek akadálya volt, semmítették. A diplomát amúgy sem a nyelvtudásra, hanem a szakmai tudásra adják, a nyelvismeret hiánya csak az egyébként megérdemelt oklevél kiadását gátolta meg.
Amúgy is hatalmas gyökérség volt ez a nyelvművelősdi. Akárki is találta ki. Rengeteg ember van, aki szakmailag top, de nem megy neki a nyelvtanulás mert nincs érzéke, affinitása, vagy kedve hozzá. Csak ezért elzárni a szakmailag jól megérdemelt képesítést előlük, ritka nagy surmóság.
#16 Ebben 100%, hogy nincs igazad. Attól, hogy változtak később a szabályok még nem vált semmissé, hogy ő jogosulatlanul kapta meg a diplomát.
Ettől függetlenül...kb mindegy, mert a kérdező szinte biztosan nem fog semmit elérni.
Ne bohóckodj már!
Maga a kormány adatott így ki háromezer diplomát, néhány éve.
De eleve volt egy határidő, amin belül neked meg kell szerezni a diplomát záróvizsga után, különben cseszheted.
Kétlem, hogy ez 20-25 év után működőképes érv volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!