Ha 24.01.01-től 90 napos lesz a felmondási időm, és én beadom a felmondást dec 28-án akkor marad a 30 nap? Most még csak 30 nap
2es
Szomorú lenne ha tanarkent, tanult diplomas emberkent nem tudna ertelmezni a szerzodesenek ezt a pontjat.
"Szomorú lenne ha tanarkent, tanult diplomas emberkent nem tudna ertelmezni a szerzodesenek ezt a pontjat."
akkor elmondom kedves szuperokos hozzászóló hogy a fenntartó tanker arról tájékoztatott hogfy ha a felmondási idő túlnyúlik a jan 1-es dátumon akkor a 90 nap lesz rám érvényes.
Na? tehát ha dec 10-én beadom a felmondást és jan 1-én még felmondási időben vagyok, akkor hiába adtam be jan 1 előtt a felmondást akkor is 90 nap...
na akkor értelmezzük közösen a jogszabályt? mert én nem értem ám!
Ha a tankerulet azt mondja akkor miert kerdezed meg itt?
Ha azt feltetelezed hogy teved vagy hazudik a tankerulet akkor ismetelten megkerdezem, miert kerdezed meg itt? Miert nem egy munkajogaszt? Biztos vagyok benne hogy a rendszer kritikusai kozott vannak egy csomoan akik jogsegelyt nyujtanak a tanari pályát elhagyóknak..
Szerintem nem lehet ervenyes visszamenoleg olyasvalami ami hatalyba sem lepett meg. Tehat dec 31ig a regi szerzodesed ervenyes es annak a tartalma.
" olyasvalami ami hatalyba sem lepett meg."
Hatályba lépett 2023. július 1-el, csak halkan szólok...
De nem a januar 1tol levo felmondasi ido valtozas. Az nyilvan januar elseje utana lep eletbe. Ezert szabtak meg a januar elsejei datumot kulon.
Ismet megkerdezem, miert nem egy munkajogaszt kerdezel?
"ha más most tudod, hogy el akarsz menni, én a helyedben minden jogvitát megelőzendő beadnám november végén a felmondásomat,"
nem adom be addig míg az új hely szerződése a kezemben nem lesz és az nem lesz a kezemben csak dec 27-én. így a régi helyen dec 28_án adom be.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!