Mit tudok tenni ha elveszett a végrendelet?
#2 Az ilyen esetet szokták úgy mondani, hogy te emlékszel valamire ami valójában nem létezik.
Ha lenne volna ilyen végrendelet akkor ott lenne az ügyvédnél és te őrizted volna. Mivel egyik helyen sincsen vagy nem is volt vagy az örökhagyó visszavonta.
Gondolom arra akarsz célozni, ha ezt valakinek előadom a családból akkor így fog reagálni rá.Az a baj, hogy kb. 20 évvel ezelőtt kaptam meg a papírost, azóta történt egy költözés. A költözés előtt még biztosan megvolt, utána semmi emlékem nincs róla. Pedig minden szar papírt megőrzök és pont ez nincs meg sehol.
Az ügyvédet meg egyszerűen fel nem tudom fogni. A rokonom egészen biztosan nem vont vissza semmit, mert rettenetesen jó kapcsolatban voltunk, úgy szeretett, mint saját gyerekét, pedig csak távolabbi rokona vagyok.
A végrendeletet közjegyzőnél kell letétbe helyezni, aki bevezeti azt a Végrendeletek Országos Nyilvántartásába
így nem kell azon aggódni, hogy elveszik, vagy az ügyvédi iroda elveszíti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!