Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ez lehetséges? Valami tanács?...

Ez lehetséges? Valami tanács? (KILAKOLTATÁS)

Figyelt kérdés
Sziasztok. Én Szlovákiában élek de szerintem hasonlók a törvények a magyarországiakhoz. Két héttel ezelőtt feljött a tulajnak a lánya a lakásba amit bérlek július óta, és becsületesen fizetek. Úgy jött fel hogy én munkában voltam, nem volt otthon senki. Ma reggel írt nekem a tulaj, hogy feljönne a lakásba egy két dologért. Viszont amikor ajtót nyitottam nem a tulaj volt hanem a lánya , és mondta hogy ő már ma volt itt (?!?!), valószínűleg akkor amikor én aludtam, mivel szóltam neki hogy éjjeles műszakban dolgozom és hogy csak délután tudnánk találkozni. Mondta hogy nagyon bordel van a lakásban, hogy múltkor is amikor fent volt lefotózott mindent, hogy nem volt el mosogatva, meg nem volt bevetve az ágy… Még az illámhelyet is lefotózta. És hogy jövő hét pénteken ki kell költöznöm, meg hogy nem adja vissza azt a pénzt amit én letettem a lakáshoz amikor kibéreltem. Nem értem ezt az egész, mivel a tulaj az anyja, akinek a neve szerepel a szerződésben is, nem a lányáé. Nincs hova mennem, nincs pénzem jelenleg következő albérlethez letenni pénzt. Mit tegyek? A szerződésben az áll, hogy kell adni a felmondási idő, amíg találok más lakást. Ezt sajnos este történt és én mentem dologozni, szóval nem tudtam a tulajjal beszélni. Attól félek hogy tudja hogy dolgozom, és hogy fel ment/megy mèg…. 😭😭😭 koncetrálni sem tudok semmire….

2023. okt. 19. 22:36
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

10es, így van ahogy mondod.

Mondtam is neki, hogy nov.17 ig még ki van fizetve a lakbér, erre a válasza az volt, hogy fizessem ki megint,(450€), hogy még maradhassak +1 hetet…

2023. okt. 21. 11:27
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Na hát ilyen nincs.

Fordulj a hatóságokhoz.

Gondolom arra apellálnak, hogy majd hagyod magad.

Nagyon jól tudják, hogy érvényes szerződéssel nem tehetnek ki, ezért keresnek ilyen hülye indokokat.

Másképp minek ment volna fel csak úgy? Ez volt a célja.

Ne hagyd magad.

2023. okt. 21. 12:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!