Ez lehetséges? Valami tanács? (KILAKOLTATÁS)
Sajnos nincs ügyvéd ismerős, A nő is azzal fenyegetett hogy feljelent engem, amiért nem tartottam rendet a lakásban!!! Normális az ilyen ???
És mit tudnék a rendőrségen mondani?
3.-ra. A rendőrségen azt kérdezd meg, hogy feljelentheted-e birtokháborításért! És mutasd meg a nyomozónak a bérleti szerződést is!
De előtte kérdezd meg a tulajt, hogy mi a faX volt ez?
Magyar törvények alapján nem mehet be az engedélyed nélkül a lakásba.
Illetve a felmondási idő sem viccnek van.
Szerintem körbe fogják röhögni.
De azért kezdj el keresgélni, mert ezek idióták.
Az megvan nektek, hogy Szlovákiába ez lehet máshogy van, mint nálunk?
Az "azt hiszem, hogy...." feeling ide azért nem elég.
Hinni a templomba kell. Jogi eljárásban meg bizonyítunk...
Beszélj egy szlovák ügyvésddel, kérdező, hpgy ilyen esetbe ki tehet -e a lakásból.
Az meg nem érv, hogy a tulaj lánya jár el... mert - gondolom - a meghatalmazás jogintézménye a szlovák jogban sem ismeretlen.
Sziasztok. Ma reggel fel hívtam a tulajt, azt mondta hogy minden féle képpen ki kell hogy költözzek pénteken., majd mondta, hogy hívjam a lányát. Fel is hívtam, hogy minimum 2 hetet maradhassak, hisz a szerződésben 1 hónap van de még a 2 hét is segítene. A lánya azt mondta, hogy idézem : “ hahaha, nem vagyok én adomànybolt, sem segélyszervezet” mire én :” én meg nem vagyok milliomos, hogy egyik napról a másikra találjak lakást.”
Erre azzal jött, hogy haladéktalanul ki kell költöznöm mert “ nem tartottam be a higéniát” ( nem volt épp elmosogatva,…) Beszéltem egy ügyvéd ismerősommel, ő azt mondta hogy csak akkor számitana a higénia hogy ha Pl: patkànyok mászkálnának a lakásban, és kárt tennének a bútoraikban. Mondtam, hogy jogtalanul és az engedélyem nélkül fotózta le a személyes tárgyaimat is, mire a válasza az volt , hogy a bútorain vannak a tàrgyaim🤦🏼… pedig ez hazugság! Mivel ki jelentette, hogy azért fotóz hogy legyen bizonyítéke a bordelről. Ha annyi időm lenne a munka mellett, legszívesebben bíróságra is vinném az ügyet. A kedvenc mondatom az volt, hogy:” a cigányoknál nagyobb rend van, mint ahogy te élsz.”
Szerintem kell nekik a lakás, és ilyen ürügyet akartak találni.
Ha el lett volna mosogatva, belekötött volna másba.
Én rendőrségre mennék emiatt.
Főleg ha ki van fizetve előre a hónap!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!