Orbán milyen alapon merte azt mondani, hogy intézkedik a palesztinbarát tüntetések betiltásáról?
Ez egyáltalán nem miniszterelnöki jogkör. Elszólta magát, hogy valójában ő irányítja a rendőrséget?
Diktatúra van, mert nem lehet szimpátiatüntetést rendezni a terroristák mellett ?
Hogy merre tart a világ ?
szóval te azokat támogatod akik a zenefesztiválon lemészároltak vagy 250 embert? kilőttek nem tudom hány száz vagy ezer rakétát, illetve fogva tartanak vagy 200 civilt?
neked ez a bajod hogy egy terrorista párti tüntetést betiltottak?
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__..
amit írtál második komment, csak nem rólad szól? ha nem, akkor csak így tovább!
# 14-es
Nem csak a technopartyn lőttek le 250 embert.
Október 7.-én 300 (fegyvertelen) katonát, és 1,100 civilt öltek meg összesen a palesztin terroristák. A 200 elrabolt civil az már csak ráadás.
Az a rakétázás haszontalan volt, az igazi tömegpusztító fegyver a Kalasnyikov volt aznap.
# Kérdező
Akik a palesztinok mellett tüntetnek, azok nem az Izraeli Hadsereg túlkapásai ellen tüntetnek, a palesztin civilekkel szimpatizálva, hanem a Hámász terroristáit dicsőítik, Halál Izraelre / Kalifátust / Allah Akbar vezényszavakat skandálva.
Az ilyesmi ellen minden eszközzel fel kell lépni, nem pedig száraz törvényi paragrafusokkal és eljárásrenddel hátráltatni az érdemi cselekvést.
Ha az Iszlám Állam mellett rendeznének szimpátiatüntetést, az is okés lenne ?
A Hámász október 7.-én eljutott oda, ahova az Iszlám Állam. És a többiek, vagyis a Fatah, a PFSz, és a Hezbollah is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!