Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Az alábbi országokból érkező...

Az alábbi országokból érkező importált gyümölcsöket mennyire vizsgálja a NAV és rendőrség?

Figyelt kérdés
Peru, Bolívia és Kolumbia.
2023. okt. 5. 16:26
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A rendőrség semennyire mert nem az ő feladatuk.
2023. okt. 5. 17:20
 2/9 anonim ***** válasza:
Ezek az országok nem közvetlenül szállítják Magyarországra a gyümölcsöt, hanem az árujuk jellemzően Hollandiába érkezik és onnan kerül ide.
2023. okt. 5. 17:29
 3/9 Hova gondolsz ***** válasza:

A határőrség vizsgálja, és általában szúrópróba-szerűen vagy ha kapnak egy-egy fülest, akkor kinyitják a plombát a konténeren, és mindet átnézik

ID-n van egy sorozat, Határvadászok a címe, ott láttam.

2023. okt. 5. 19:23
 4/9 Hova gondolsz ***** válasza:
Visszajöttem, mert kihagytam, hogy a vámosokkal együtt vizsgálják
2023. okt. 5. 20:17
 5/9 anonim ***** válasza:
3-4. A határőrség és a vámosok akkor lépnek a képbe, amikor Eu-n kívüli országból érkezik az áru, mert akkor vámot kell fizetni.
2023. okt. 5. 20:34
 6/9 anonim ***** válasza:

Rendorseg. Haha.

Kovacs szazados meg Horvath ormester egyesevel atvizsgal minden raklap banant, hogy kelloen erettek vagy sem.

2023. okt. 6. 12:21
 7/9 Hova gondolsz ***** válasza:
# 5-ös, és szerinted Peru, Bolívia és Kolumbia Eu tagállamok?
2023. okt. 7. 01:39
 8/9 anonim ***** válasza:
7. A 2. válaszban már leírtam, hogy onnan nem közvetlenül kerül ide az áru. Holland vagy spanyol cégek az importőrök, oda szállítják dél-amerikából, ott vámkezelik, a magyarok már EU- cégektől veszik meg.
2023. okt. 7. 01:50
 9/9 Hova gondolsz ***** válasza:

Nem lehet tudni, hogy a számok kit takarnak...

Elvileg igazad van, én csak nagy vonalakban szerettem volna válaszolni, mivel a kérdező NAV-ot meg rendőrséget írt. Tisztában vagyok vele, hogy az adóhivatalt nálunk hívják Navnak. Meg szerintem nem is azt írtam, hogy a magyar határőrség és vámosok.

De a fenének sincs kedve kötözködni.

2023. okt. 7. 01:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!