Támogatnád -e, az otthon szülés betiltását?
"Nos, nálam a világon semmi nem mutatta, hogy komplikációk merülhetnének fel, minden tökéletes volt a szülésig. Aztán egyik percről a másikra a gyerekem szívhangja egyszercsak összevissza lett"
a kórházban. Lehet, hogy otthon, nyugodt körülmények között minden simán ment volna - de ha nem, erre van a bába.
12:26
45 éves vagyok, vannak gyerekeim.
A sportoló nem véletlenül hal meg (ki tudja, hanyadik) a focipályán. Ahhoz kicsit gyakran hullanak, nem gondolod?
Ezt akét dolgot nem tudod összehasonlítani. A gyereknek is fejére eshet egy tégla bármikor..persze.
Elég megrázkódtatás a szülés egy újszülöttnek, miért kell azt még fokozni is? Persze, túlélik, mert nagyon sokat kibír eg yújszülött, de nem hiszem, hogy jót tesz nekik. Halál ellen meg nincs orvosság.
Bennem felmerült egy dolog: ugyan még nem szültem, de tervezem, és elég sokat beszélgetek a család idősebb nőtagjaival erről.
Egybehangzóan állítják, hogy ők bizony lesz.rták, milyen környezetben vannak, csak a fájdalomra tudtak figyelni, meg az orvos feje úgy néha beúszott a képbe, "toljon", és ennyi. Ha barokk bálteremben vagy a Moszkva tér közepén lettek volna, az is mindegy lett volna.
A mai kismamák ennyivel edzettebbek, hogy már nem így vannak? Vagy ez mitől lehet? Nem fáj már annyira a szülés? Nincs tele a fejük a gyerekkel, hanem inkább nézegetik, hogy milyen színű a függöny? Nem igazán értem én ezt..
Szerintem jobb otthon szülni, igen a gyereknek, én azt támogatnám.
Hogy tiltod meg valakinek hoyg hol szüljön? És he rádjön a szülés a pusztán? Visszatartod, nehogy törvényt sérts?
A gyerekével meg mindenki azt csinál később is, amit akar.
Nme hinném, hoyg a szülés veszélyezteteti a gyereket. Éppen hogy a világra segíti, nem? Ki mondja meg, hogy direkt szültél otthon, vagy véletlenül?
"az orvos feje úgy néha beúszott a képbe, "toljon", és ennyi. "
Ennyi. Ezért kár akkora faxnit rendezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!