Miért nem hozzák hazai börtönbe Orbánék a külföldön börtönben levő magyar állampolgárokat?
Úgyis felszabadult sok hely magyar börtönökben, miután Viktorék az emberekre szabadították most az idegen migráns embercsempészeket.
Hány magyar állampolgár lehet külföldi börtönben?
A magyar kormány azt nyilatkozta, hogy a külföldi embercsempészeket azért is engedték szabadon az embereket veszélyeztetve, mert nem mi akarjuk fizetni a külföldiek magyar börtönben ellátását.
Gondoltam akkor úgy tisztességes, akkor mi sem várhatjuk el, hogy magyar bűnözők külföldi börtönben eltartását külföldiek fizessék.
Hogy ne érje szó a ház elejét.
#5 Bármelyik ország bármikor dönthet úgy hogy ők sem etetik tovább a magyar állampolgárságú bűnözőket a börtöneikben és kiengedik, kiutasítják őket.
Ehhez nem kell a magyar kormány, sőt, beleszólása sincsen.
"Gondoltam akkor úgy tisztességes, akkor mi sem várhatjuk el, hogy magyar bűnözők külföldi börtönben eltartását külföldiek fizessék."
Én elvárom és ott rohadjanak életük végéig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!