Azoknál a magyar állampolgároknál, akik olyan területen születtek Magyarországon, ami most más országhoz tartozik, melyik ország szerepel születési helyként?
Születési helyként NEM ORSZÁG, hanem TELEPÜLÉS szerepel.
Nálad sem az van az anyakönyvi kivonatodban, hogy Magyarországon születtél, hanem hogy Pécsen, Kiskunmajsán vagy Budapesten.
Ez nem teljesen igaz, mert bár születési helyként nincs megnevezve az ország, de máshol fel van tüntetve, hogy melyik ország állította ki.
#4 Igen, de nem ez volt a kérdés.
Ahogy a születési dátumból is pontosan lehet tudni, hogy az adott település mely országot jelentette éppen.
De születési helyként akkor is a település szerepel.
Én a múltkor intéztem valamit Magyarországon 37 évesen és azt kérdezte a hölgy a hivatalban hogy Csehszlovákiában született? Biztosan, sosem kérdezték így (amúgy igaza van, sosem gondolkoztam ezen).
Aztán mi az anyám neve? Mi közöd hozzá, ezt sehol külföldön se kérdezték... Még otthon sem.
Lakcímkártyája van? Hogy mi az anyám kell? Nekem is mint minden országban a világon a személyin van a lakcímünk, tudja? Semmi ilyen h*lyeségek amiket maga itt kérdez... Na szevasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!