Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Elvállaljam így a munkát vagy...

Elvállaljam így a munkát vagy inkább ne?

Figyelt kérdés

Megbízott egy eüs ismerősöm, hogy menjek ki egy rendezvényre és biztosítsam egészségügyi szempontból a helyszínt.

A probléma ezzel az, hogy nekem semmilyen papírom nincs arról, hogy én értek ehhez.

Korábban tanultam egyetemen egészségügyet magasabb szinteken tehát értek hozzá valamilyen szinten de nem végeztem el így végzettségem nincs.

Az eüs ismerősöm egyéni vállalkozó és szerződése van, csak nem ér rá és senki nem vállalta el neki így engem akar megbízni.

El merjem vállalni szerintetek? A pénz nagyon jó lenne. Lehet bajom belőle ha valami szarul sül el? Eü táskát is adna amiben olyan eszközök vannak amihez nekem nincs kompetenciám. Habár azt mondta ez nem baj mert úgyse kell használnom meg nem szokott történni semmi azt mondta.

2023. szept. 7. 20:41
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
5%
Vállald el!
2023. szept. 7. 20:44
 2/17 anonim ***** válasza:
91%

Véletlenül se vállald el!

Ha bárkinek baja esik akkor mindegy mit teszel, felelősségre fognak téged vonni és csúnyán megbüntetnek, még akkor is ha megoldod a helyzetet.

Bármilyen beavatkozást, ellátást kell nyújtanod annak nyoma lesz és ki fog derülni, hogy semmi jogod nem volt rá, hogy te vállald el ezt a munkát. ha pedig valakinek maradandó sérülése lesz vagy meghal, akkor te leszel érte felelőssé téve, hiszen nem vagy szakképzett de elhitetted a rendezvény szervezőivel, hogy igen.

"Habár azt mondta ez nem baj mert úgyse kell használnom meg nem szokott történni semmi azt mondta."

Hazudott.

Mindig van probléma, mindig van baj rendezvényen. Az, hogy neki az nem számít jelentősnek az más dolog.

Nagyon csúnyán megjárhatod ezzel, ne tegyél ilyet!

2023. szept. 7. 20:46
 3/17 A kérdező kommentje:

A pénz miatt mindenképpen el szeretném mert nettó 2000 forint feletti órabér nagyon jó.

Max kihívom mindenkire a mentőt akinek nagyobb baja van annál, hogy picit vérzik az ujja. Abból bajom nem lehet.

2023. szept. 7. 20:47
 4/17 anonim ***** válasza:
64%

Azt is nézd meg, hogy mennyi órabért fizetnek a börtönben, hogy ne érjen váratlanul!

Bár ott a szállásért meg kajáért tuti kevesebbet kell majd fizetned, mint kint.

2023. szept. 7. 20:53
 5/17 anonim ***** válasza:
5%
Annyiért én is elvállalom. Van még felvétel?
2023. szept. 7. 20:55
 6/17 Justinianus ***** válasza:
94%
Végül is az úszni nem tudó úszómester is mondhatja, hogy majd kihívom a mentőt, ha valaki három percig nem jön fel.
2023. szept. 7. 20:57
 7/17 anonim ***** válasza:
77%

Kérdező, tudtommal a sebészek jól keresnek ma már.

Nekem is kell a pénz, akkor nem lesz gond ha legközelebb én ugrok majd be az egyik helyett amikor téged kellene összevarrni?

Hiszen mit számít az hogy nem vagyok szakképzett, ragtapaszt én is tettem már fel másoknak meg adtam be fejfájás csillapítót is, sőt, egyszer a páromnak injekciót is a műtéte után amit itthon kellett. Akkor mi gond is lehetne ha beülök egy sebész helyett az ügyeletre, mert kell a pénz?

2023. szept. 7. 20:57
 8/17 anonim ***** válasza:
Én is beülök, nekem is kell.
2023. szept. 7. 21:02
 9/17 anonim ***** válasza:
81%

"Megbízott egy eüs ismerősöm, hogy menjek ki egy rendezvényre és biztosítsam egészségügyi szempontból a helyszínt.

Az eüs ismerősöm egyéni vállalkozó és szerződése van, csak nem ér rá és senki nem vállalta el neki így engem akar megbízni."

Szóval, ha jól értem a bizonyos ismerősöd éppen szerződést próbál megszegni (feltételezhetően). Biztos vagy benne, hogy így a belengetett mézesmadzag fizetést is megkapod? Hiszen csak egy alkalom volt, biztosan nem fogsz ugrálni rongyos néhány fagyi áráért úgy, hogy közben te is törvényt szegtél?!

2023. szept. 7. 21:33
 10/17 anonim ***** válasza:
56%

"Max kihívom mindenkire a mentőt"

Ez oké, de ettől még a feketemunkáért megbüntetnek ha bevallod, hogy te voltál ott mint egészségügyis, ráadásul képesítés nélkül, amiért még pluszban megbüntetnek. Ha elhallgatod, akkor meg az ismerősödet büntetik meg, amiért nem intézte el a biztosítást. Így is-úgy is szarul jártok :D

2023. szept. 7. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!