Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Tudok valamit kezdeni a vízművel?

Tudok valamit kezdeni a vízművel?

Figyelt kérdés

Megyeszékhelyen lakunk. Lassan 9 órája nincs a városrészünkben, ahol lakunk csapvíz. Nem tudok mosni, a déli csetres ott áll a konyhában. A kisbabánk cumisüvegét nem tudom kimosni és lassan a kaki is belénk sűl, a wc meg bűzlik a pisitől.

6 órája ígérik, hogy mindjárt lesz víz.

De még egy tetves lajtoskocsit sem küldtek ki. Lassan elfogy a kislány babavize és senki semmit nem tesz!!!

Tudok perelni? visszakövetelni pénzt?

2010. okt. 16. 20:33
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Nem tudsz. De most ha ekkora ügyet csinálsz hat órából mit csinálnál ha hadiállapot lenne, lebombáznák a hálózatot, két hétig nem lenne vized és még neten sem tudnál síránkozni mert áramod sem lenne?
2010. okt. 16. 20:36
 2/19 A kérdező kommentje:

nem 6 órája hanem dél óta nincs vizünk.

Nem panaszkodnék ha hadiállapotok lennének, de nincsenek.

Se iszapömlés, se árvíz.

Délután 3kor azt mondták a szivattyú romlott el, utána egy tartály nem töltött fel. Most azt hazudják, hogy csőtörés van. Már azt se tudják, mit mondjanak.

Egy lajtoskocsiba nem tudnak vizet küldeni? Még kezet se tudok mosni.

2010. okt. 16. 20:41
 3/19 anonim ***** válasza:

ha lett volna eszetek, akkor vettetek volna 2 karton ásványvizet amíg még nyitva volt a bolt.

amúgy persze érthető a felháborodás.

2010. okt. 16. 20:53
 4/19 anonim ***** válasza:
MIndenhol előúfordulnak ilyen hibák. Lehet csőtörés is! 6 óra vízhiány nem olyan sok. Lajtoskocsi nem is valószínű,hogy van a vízműnek! De ha lenne is, miért adnának neked külön vizet! Menj el a Teco-ba,az biztos nyitva van ilyenkor is,hozz onnan vizet.
2010. okt. 16. 21:06
 5/19 anonim ***** válasza:
Ja, mert teljesen direkt nem szolgálatat, hogy ne fogyasszátok a vizet, hogy kevesebbet fizessetek nekik. Hol élsz te? Öltözz fel, menj és javítsd meg. Vagy menjél el a tescoba és vegyél ásványvizet.
2010. okt. 16. 21:08
 6/19 anonim ***** válasza:
Szerintem fogj egy tíz literes kannát és sétálj el az utcai közkúthoz. Ha meg netán még autód is van tudsz hozni akár 80litert is. Nekem annyival kb félig van a csomagtartó.
2010. okt. 16. 21:09
 7/19 A kérdező kommentje:

Nem csak nekem nincs vizem és nem csak magamnak kérnék vizet. Ez egy városrész ahol több utca van legalább 200-300 házzal és nem kevés kisgyerekkel.

Persze, ha lett volna eszem, akkor tudom előre, hogy csőtörés lesz és veszek ásványvizet.

Egyedül vagyok itthon két kicsi gyerekkel. Az még hagyján, hogy nem tudunk megfürödni, de a kicsinek már nincs vize, amit felforralhatnék tápszernek. Már a desztillált vizet isszák a gyerekek.Én bírom nem gond, de nekik nem mondhatom, hogy ne igyál, mert nincs víz.

2010. okt. 16. 21:34
 8/19 A kérdező kommentje:

Na most történt valami!

9 és fél óra után most jön egy markoló!!!!

Tehát még csak most kezdenek neki.

Nem kevés vízdíjat fizetünk. Legalább osztanának palackos vizet.

2010. okt. 16. 21:35
 9/19 anonim ***** válasza:
Te most komolyan gondolod, hogy 9 órai hiány miatt már vízosztás lesz? Ne haragudj, de tényleg el vagy tévedve.
2010. okt. 16. 21:40
 10/19 A kérdező kommentje:

81%os neked van gyereked?

Bocsánatot kérek, hogy én nem szoktam felvásárolni az ásványvízkészletet a hipermarketbe, amikor az bezár 1 napra.

Szinte szégyellem már, hogy csapvizet szoktunk inni.

2010. okt. 16. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!