Mi van akkor, ha feltesznek rólam egy képet v többet és
én a rendőrségre megyek vele? Tudnak vele vmit kezdeni?
és tehetnek is?
Figyelt kérdés
2011. jan. 19. 20:25
1/8 anonim válasza:
Hova tették fel?
Abban az esetben, ha Te tetted ki a képet közösségi portálra, és onnan szedték le, nem. Ha leszedték a gépedről, vagy az adathordozóba nyúltak bele, mehetsz rendőrségre.
Sok ember fenyegeti a napiszart, amivel nem lehet mit csinálni, külföldi szerveren van. Személy szerint, én kedvelem az oldalt, igazi társadalomtükör.
2011. jan. 19. 20:35
2/8 Bretso válasza:
Ha rólad tesznek fel a beleegyezésed nélkül képet akkor mehetsz a rendőrségre. Ha te közzétetted az interneten, akkor nem mehetsz a rendőrségre, vagyis.. de csak nem tudnak mit csinálni.
2011. jan. 19. 20:40
3/8 anonim válasza:
Nekem is van egy ismerösöm akit elvileg feltettek ilyen oldalra(napisz..)és elég nagy bunko volt bárki is volt.
Ráadásul meztelen képről van szó.Gerinctelen emberek vannak.
2011. jan. 19. 20:45
4/8 A kérdező kommentje:
suliban fényképeztek le "akaratom ellenére", és félek h felteszik pl a napiszarra. de nem biztos, csak gyanítom.
na így?:D
2011. jan. 19. 20:45
5/8 anonim válasza:
Úgy fel lehet jelenteni, ha nem egyezel bele hogy közzétegyék a képedet.
Amúgy benne van az összes közösségi oldal szabályzatában hogy ha valaki leszedi a TE általad feltöltött képet és egy másik oldalon közzéteszi, az is törvénybeütköző.
Csak a napisz*r és ilyesmi oldalak mondják azt hogy teljesen törvényes amit művelnek, hogy hagyják békén őket.
2011. jan. 19. 20:50
6/8 anonim válasza:
De aki normálisan viselkedik, és nem fetreng részegen, meztelenül, vagy akármilyen kínos helyzetben, és normális emberekkel barátkozik, akik nem fényképezik le ilyen esetekben, annak nincsenek ilyen problémái. :D De amúgy, ha feltöltesz egy képet myvipre, azzal már azt csinálnak, amit akarnak... mivel amúgy is akárki láthatja...
2011. jan. 19. 22:11
7/8 BlackSword válasza:
Hát aki hülye, az vislje a következményeit... Ha felkerültél, dobd ki ide is a linket... Max írunk néhány levelet és kommentet, amiben lájkoljuk őket...
2011. jan. 19. 22:39
8/8 anonim válasza:
Én ilyen miatt voltam bíróságon...mára röhögök az egészen!A csajnak az egyik közösségi portálról mentettem le az erotikus képeit,én meg durva szöveggel,az arcát kimontázsolva felraktam...bíróság lett belőle,az ítélet(vicces)kézen kellett csókolnom őt és az anyját(mert ő volt a gyámja akkor még)és fél éven át ki kellett vna írnom az üzenőfalra,amit a csaj leírt egy papírra...de nem írtam,szal sz@r se lett belől:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!