Feljelenthetem a volt tanáromat?
elmondtam neki amit akartam miután hatalmas vitát csinált belőle, előtte csak próbáltam vele beszélni erről az egészről (amivel kétlem h baj lenne), majd miután közöltem vele mindent hazamentem és soha nem mentem vissza. szerintem abbahagytam amikor kellett (lehetett volna hamarabb is igaz de hupszi)
de oké felfogtam h nem tehetek ellene semmit csak egy kérdés volt na😭😭
mivel egy ismerősöm nemrég felhozta gondoltam megkérdezem
de igen hamarabb kisétálhattam volna az épületből, hosszabb lett az a beszélgetés mint terveztem, igen gyerekes módon élveztem a veszekedést és h végre elmondhatom neki h a majdnem max pontos felvételim nem az ő érdeme mert egyedül készültem fel rá, bevallom ez nem volt a legérettebb dolog amit valaha tettem de most na kétlem h a világ legrosszabb embere vagyok emiatt. nem mondom 100%-ban ártatlan vagyok ha ugy hangzott akkor sajnálom nem vagyok profi a fogalmazásban (lehet mondani h látszik, tisztába vagyok vele h nem az erősségem én se értem h lettek jó jegyeim nyelvtanból), de azt se mondanám h mindent kiérdemeltem ha több osztály aki hallotta mindkét fél részét, inkább az én pártomat fogja.
azért egy két dologra lehetek büszke, lehet nem nagy dolgok de én örülök neki és hátba veregetem magam érte. az pedig h a tanár ideges lett mert nem értek vele egyet mindenben és ezért lek*rvázott ugy h folyton büszkén mesélt arról h milyen tehetséges vagyok az már engem nem annyira érdekel. ha ugy akar rólam mesélni h egoista k*rva vagyok akkor csak nyugodtan ha meg ugy h az egyik legjobb tanítványa vagyok és egy nap híres leszek akkor meg csinálja azt, az ő dolga. szimplán csak nem tartom magamban a véleményem pont ugy mint mindenki más ezen az oldalon. na de puszi mindenkinek az arcomból nem veszek vissza, büszke leszek továbbra is magamra mert végre van aki meg akarja venni a rajzaimat, a tanárral nem tudok semmit se kezdeni ez van és szépen nyugisan leteszem a diplomámat, amire festek egy fasza festményt a diplomavédésemet pedig ne aggódjatok nem igy fogom megfogalmazni <3 ha pedig megerőszakolnak az az én hibám lesz ugye.
élveztem az itteni társalgást, már hiányzott ez a csodás oldal. ha pedig valaki szerint egoista vagyok akkor gondolja azt nyugodtan, a barátaim meg a mostani tanáraim igy szeretnek, random emberek véleménye a személyiségemről pedig nem fog annyira meghatni. na pusszantás legyetek ti is idegesek rám <3
Nem bírtam végigolvasni ezt a tagolatlan szöveget. De a lényeg már az első sorban benne van: "miután elballagtam gimiből visszajártam a rajzszakkörre"
Ha elballagtál a suliból, akkor minek jársz vissza? Onnantól nem sok közöd van az iskolához, ha egy tanár megkér, hogy hagyd el az iskolát, és nem hagyod el, akkor te vagy támadható. Ez lesz az első kérdése a rendőrnek is, hogy mit keresel ott?
#12:06
De olvasd végig! Különben te is kapsz egy pusszantást, aztán egy feljelentést.
Pusszantás#17.
Ez egy nagy nulla!
Üdv
Xy. R. Hdgy
Aki érti érti.
A kérdés szempotjából lényegtelen.
Itt bűncselekmény nem történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!