Feljelenthető a zaklató?
Egy nevezzük "embernek", egy ideje messengeren zaklat, küldözgeti a barátnőmmel folytatott beszelgetéseinek tartalmát (tudom, hogy korabban viszonyuk volt, megbeszeltük, túl vagyunk ezen, erre nem is akarok kitérni), majd miutan en semmit sem reagaltam ezekre, mert nem izgat, tovabb ment és megküldte más személyeknek is, majd a közössegi média felületeken, oldalakra is feltette, amikhez mindketten kötődünk és kommentelt rólunk.
Kezdem beelégelni, hogy nem tudok mit tenni.
1. igen, az vagyok.
Mehetünk tovább.
Nem ez volt a kérdés.
Erre a történetre milyen hozzáértést szeretnél? Bárkit bármiért fel lehet jelenteni.
Gondolom a srác felrakta mindenhova had röhögjön más is.
Menjél azt jelentsed fel a rendőröknek is legyen egy jó napja.
Olyanoktól várok hozzászólást, akik a kérdést latják, értelmezni tudják és megosztják a választ.
Ezek a "ráérünk itt észtosztani" menjenek inkabb a tini kategóriába.
Cicafiú mondd hol nem érzekelted a választ? "Bárkit bármiért fel lehet jelenteni". Vágod cica?
Szóval fogod a legszebb rózsaszín póló ld, felveszed a passzentis nadrágod és besétálsz a helyi kapitányságra hogy "feljelentést akarsz tenni."Ott az ügyeletes megmondja hová menj majd találkozni fogsz egy nagyon morcos előadóval esetleg nyomozóval aki felveszi a feljelentésed. Tájékoztat a lehetőségekről is. Miközben esetleg egy rablás vagy gyilkosság ügyében kéne nyomoznia ehelyett.
Szívesen.
Hozzáértő vagyok, 5év + szakvizsga.
Nyomd el magad:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!