Mennyire firtathatja a közvetlen felettesem a magánéletemet velem szemben vagy más kollégámmal szemben?
Figyelt kérdés
Van egy problémás kolléga a műszakban akivel a csapat kezdetek óta nem jön ki, mindig valakivel van problémája, a stílusa a viselkedése borzasztóan bunkó és sértő. Többre tartja magát másoknál amit bizonyos kijelentésekkel ki is jelentett. Most benne volt egy balhéban ami miatt még ő érzi sértve magát és a főnökömnek az én magánéletemet firtatta, hogy xyal vajon mi van köztünk és, hogy mi biztos utáljuk, összeesküvés elméleteket szül. Én nem szeretném ha az általuk összeboronált személy is kérdőre lenne vonva és én kellemetlen helyzetbe lennék hozva kollégák előtt.. Ti ezt hogyan közölnétek a főnökkel, hogy a magánéleteteket firtassa akár egy vagy több kolléga előtt akár 4 szem közt?2023. szept. 3. 11:10
1/5 A kérdező kommentje:
*ne firtassa
2023. szept. 3. 11:11
2/5 anonim válasza:
Semmi.
De az, hogy a másik kolléga (akivel az összeférhetetlen "összehozott") szintén utálja e vagy sem, az már nem a magánélet része.
Úgy kell tőle megkérdezni, hogy utálja e, hogy a ti kettőtök viszonya ne kerüljön szóba, mert nem releváns.
3/5 A kérdező kommentje:
Azert van firtatva az en maganeletem mert, hogy a kollega behoz autoval vagy, hogy netan akkor vagyok szabin mint o mert jelenleg este a hazajutasomat vele tudom megoldani! Ez a problemas ember meg ezt talalta ki h mi osszeeskuves elmeletet szottunk ellene. Letagadja azt, hogy neki regota konfliktusa van itt a tobbiekkel es most ram akarja huzni a vizeslepedot. Nem hiszem, hogy ugy kellene nekem vagy barmelyik kollegamnak dolgozni bejarni, hogy tartunk attol o eppen mit kavar be a fonokunknel a hatunk mogott.
2023. szept. 3. 11:55
4/5 anonim válasza:
Bizonyos körülmények között lehet köze hozzá, pl. ha összeférhetetlenség gyanúja merülne fel.
De két gyári melós hogy munkaidőn kívül járnak mit csinálnak, ahhoz valószínűleg nincs köze, más a helyzet, ha munkaidőben szexelnek...
5/5 A kérdező kommentje:
Itt egy osszeferhetetlen van a kollega akinek mindenkivel baja van, miota itt van a muszakban allitolag azota problemas a muszak. Ezt tobb embertol hallottam/tudom.
2023. szept. 3. 22:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!