Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Rendőrség fel tudja törni a...

Rendőrség fel tudja törni a telefon jelszavát?

Figyelt kérdés

Samsung.Ezzel fenyegettek, meg hogyha nem adtam volna meg, "feltöri a szakértő". Valamint, hogy ha nekik kell feltöretni és nem önszántamból adom meg, akkor "több százezer lesz a fíja és velem fizettetik meg". Iphone-nál tudom, hogy nem, ugyanis azt az FBI sem tudja feltörni. Megadtam nekik, de szerintem nem kötelezhetnek.

Bizonyítékként lefoglalták ugyaanis a zaklatóm, aki 2 éve nem hagy békén, feljelentett becsületsértésért... Szerintem ez az ország szégyene.

2023. szept. 3. 09:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%

“ Bizonyítékként lefoglalták ugyaanis a zaklatóm, aki 2 éve nem hagy békén, feljelentett becsületsértésért... Szerintem ez az ország szégyene”

Mármint mi az ország szégyene?

2023. szept. 3. 09:55
 2/11 A kérdező kommentje:
Hogy ilyen miatt lefoglalják valaki telefonját. Hogy privátban is meg lehet sérteni a nem létező becsületét, nem kell hozzá nyilvánosság. Valamint, hogy az ilyen mocskok erre alapozva megtehetnek bármit.
2023. szept. 3. 09:59
 3/11 anonim ***** válasza:

Valójában az Iphone SIM-kártyájából is ki lehet olvasni az infókat.

[link]

2023. szept. 3. 10:09
 4/11 anonim ***** válasza:
12%
Szerintem nem. Amúgy tök seggek mindenhez, csak blöfföltek egy nagyot.
2023. szept. 3. 10:20
 5/11 A kérdező kommentje:

Szerintem sem... Bejött az osztályvezető is, az mondta, miután nem adtam meg 3-szor. Szerintem ez a telefon lefoglalás az új mániájuk.

Mondtamm akkor nyugodtan törjék fel. Leginkább azért, hogy ne nézegesse az a köcsög a képeimet, nem mint ha bármilyen illegális lett volna rajta. Senki nem úgy használja a telefonját, hogy mások belenézzenek, azért volt lekódolva...

2023. szept. 3. 10:44
 6/11 anonim ***** válasza:
90%
Akarják, akkor simán. Az ügy nagyságától függ, szánnak rá szakembert, vagy nem.
2023. szept. 3. 10:51
 7/11 A kérdező kommentje:

Véleményem szerint ez a becsületsértés egy vicc törvény, de úgy látszik szánnak rá buzgómócsingokat

Csak annyi volt, hogy már kellett szólnom, mert hetekig már éjszaka is az udvarunkban tanyázott, elkezdtem félni tőle, meg úgy gondoltam ez már túl megy minden határon. Azt hittem elég lesz, aztán még ez lett a vége, bár mindenkinek ezzel fenyegetőzik... Hogy ezáltal bármit megtehet, őszintén szólva, azt hittem, ilyennel nem is foglalkoznak.

Amúgy most jut eszembe, hogy foglalkoznak ilyen tönkrement telefonokról is adatmentéssel, szóval végülis lehet igaz. Legyenek boldogok vele.

2023. szept. 3. 11:02
 8/11 anonim ***** válasza:
5%
Nem tudnak semmi ilyesmit.
2023. szept. 3. 11:54
 9/11 Koplárovics Béci ***** válasza:
77%
Ha tiszta vagy, akkor mi az oka nem megadni a jelszót? Ha sáros vagy, akkor miért bánt, hogy bűnözőkén kezelnek?
2023. szept. 3. 12:07
 10/11 A kérdező kommentje:

Figyelj ide, ha a "becsületsértése" annak aki napi szintű rettegésben félelemben tart és napi szinten üldöz, akkor az, ja "sáros vagyok". Nem Facebookra írtam ki nyilvánosan, hogy ki ez...

Szimplán nem akartam. Utólag mondták mások, hogy lehet nem is kellett volna, úgysem tudják. Az érdekelt, hogy igaz-e vagy csak kitalálták, blöfföltek-e, hogy megadjam.

2023. szept. 3. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!