Rendőrség fel tudja törni a telefon jelszavát?
Samsung.Ezzel fenyegettek, meg hogyha nem adtam volna meg, "feltöri a szakértő". Valamint, hogy ha nekik kell feltöretni és nem önszántamból adom meg, akkor "több százezer lesz a fíja és velem fizettetik meg". Iphone-nál tudom, hogy nem, ugyanis azt az FBI sem tudja feltörni. Megadtam nekik, de szerintem nem kötelezhetnek.
Bizonyítékként lefoglalták ugyaanis a zaklatóm, aki 2 éve nem hagy békén, feljelentett becsületsértésért... Szerintem ez az ország szégyene.
“ Bizonyítékként lefoglalták ugyaanis a zaklatóm, aki 2 éve nem hagy békén, feljelentett becsületsértésért... Szerintem ez az ország szégyene”
Mármint mi az ország szégyene?
Szerintem sem... Bejött az osztályvezető is, az mondta, miután nem adtam meg 3-szor. Szerintem ez a telefon lefoglalás az új mániájuk.
Mondtamm akkor nyugodtan törjék fel. Leginkább azért, hogy ne nézegesse az a köcsög a képeimet, nem mint ha bármilyen illegális lett volna rajta. Senki nem úgy használja a telefonját, hogy mások belenézzenek, azért volt lekódolva...
Véleményem szerint ez a becsületsértés egy vicc törvény, de úgy látszik szánnak rá buzgómócsingokat
Csak annyi volt, hogy már kellett szólnom, mert hetekig már éjszaka is az udvarunkban tanyázott, elkezdtem félni tőle, meg úgy gondoltam ez már túl megy minden határon. Azt hittem elég lesz, aztán még ez lett a vége, bár mindenkinek ezzel fenyegetőzik... Hogy ezáltal bármit megtehet, őszintén szólva, azt hittem, ilyennel nem is foglalkoznak.
Amúgy most jut eszembe, hogy foglalkoznak ilyen tönkrement telefonokról is adatmentéssel, szóval végülis lehet igaz. Legyenek boldogok vele.
Figyelj ide, ha a "becsületsértése" annak aki napi szintű rettegésben félelemben tart és napi szinten üldöz, akkor az, ja "sáros vagyok". Nem Facebookra írtam ki nyilvánosan, hogy ki ez...
Szimplán nem akartam. Utólag mondták mások, hogy lehet nem is kellett volna, úgysem tudják. Az érdekelt, hogy igaz-e vagy csak kitalálták, blöfföltek-e, hogy megadjam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!