Emiatt tényleg feljelentést tehetnek?
Sziasztok! A minap véletlenül felhívtam egy idős nénit, de aztán rögtön mondtam hogy téves szám de nem úgy hangzott mint aki megérti, ezért inkább lenyomtam. Körülbelül 10p után visszahíott de nem vettem fel, gondoltam akkor biztosan leesik neki hogy nem őt akartam. Így aztán erről teljesen meg is feledkeztem. Ma viszont ismét felhívott de megint nem vettem fel. Aztán pár perccel később egy másik szám is hívott de azt sem vettem fel, és végül mind a kettőt letiltottam. Aztán láttam amint kaptam egy sms-t, hogy idezem: "Elindult a rendőrségi feljelentés a zaklatasa ügyében amit a 70 es számra csinált"
Én pedig csak néztem nagyokat, hogy ez mi volt. Nem mondom azt hogy nem ijedtem meg. Még nem vagyok 18 és a szüleimnek egyenlőre nem mondtam el. Azt viszont nem értem hogy emiatt miért akarnának engem feljelenteni. Valaki tudna segíteni? Mit érdemes tennem? Őszintén arra gondoltam, hogy ignoralom, de ha komolyan feljelentettek akkor azzal nem tudom mit fogok kezdeni.
Előre is köszi a válaszokat!
A mobiltelefonos híváslistákat (és úgy tudom a beszélgetéseket is) megőrzik a központban. Mennyi ideig, azt nem tudom. Ha feljelentenek, a rendőrség első dolga lesz lekérni ezt.
Egyetlen, néhány másodperces hívás nem lehet zaklatás.
Nemhogy örült volna a vén trottyos, hogy idén végre felhívta valaki az onkológusán és Orbán Viktoron kivül...
Nincs kizárva, hogy a túlvezérelt unokája olvasott valami okosat a nőklapjaonlájnon, vagy a feminán és nekiállt írogatni.
Ments el mindent képernyőképként is, tedd fel google drivera, hogy biztosan megmaradjon akkor is ha a telefonod elveszik, vagy elromlik. De szrentem nem lesz ebből semmi ha nem válaszolsz nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!