Mikor legalizálják Magyarországon a cannabist? Támogatnád a legalizációt?
9: Én hasznost nyomtam, Hollandiában élek amúgy.
De azt azért nem tartom normálisnak, hogy úgy szívod a füvet, mint más a cigit, épp úgy, mint ahogy azt sem, ha valaki víz helyett is alkoholt iszik. Alapvetően a fű is egy kikapcsolódási termék, amit mértékkel kellene fogyasztani, elsősorban hétvégén. Az semmiképp sem normális, ha valaki folyamatosan a szervezetében tart valamennyit, mint ahogy az alkoholból sem.
És azért az sem igaz, hogy nem lehet túladagolni. Láttam már olyat néhányszor, hogy valaki erősebb fajtából túlszívta magát, és végül hányt. (Egyszer velem is megesett hasonló, de én akkor piára nyomtam rá, és az más tészta.) Az igaz, hogy ettől nem vagy másnapos egész nap, meg olyat se láttam még, hogy valaki pusztán a fűtől agresszívvá váljon. De ennél is azért lényeg a mérték.
Támogatom. A tiltás sokkal nagyobb károkat okoz, mint a fű maga (pont ezért lett amúgy kitalálva, hogy bizonyos társadalmi csoportokat lehessen kriminalizálni).
Nekem orvosi diplomám van. Ha egyetem alatt mindenkit elkaptak és megbüntettek volna, aki szívta, alig lenne már fiatal orvos.
11: Fűtől Én még sohasem voltam rosszul, legalábbis, ha tisztán szívom, márpedig úgy szoktam, vagy a levelévvel (( trimmel )) hígitva, mert a dohánytól rosszul tudok lenni, ha van benne. Pedig amúgy kocabagós vagyok, és sima cigiben nincs is bajom tőle, vagy legalábbis nem annyira, pedig mezítlábas cigit szoktam melóban szívni, viszont fűvel keverve meg mondjuk 10/2-3x berosszulok tőle, nem teljesen értem, hogy miért.
Sima fűtől alapvetően nem szoktak hányni, mert hányingercsillapító hatása is van, ami miatt ilyenkor hányhatnak az a beparázás, besokalás.
Nem, valóban nem jó ez a fajta fogyasztás sem amit Én csinálok, ennek már vannak hátulütői is, amit a saját bőrömön is érzek, mert alapjáraton is szorongok és hajlamos vagyok a pánikrohamra, igaz nem durván, de jelen van, és ez a fűvel párosítva valóban nem előnyös kombó, pláne ilyen szélsőséges, rendszeres használat mellet, mint ahogy Én használom. Szerencsére azért Nálam ez nem annyira para, de egy erre vagy éppen más mentális betegségre hajlamosabb egyénnél árthat a fű és felerősítheti ezeket a rossz érzéseket. Én a Magam példáján keresztül azt akartam bemutatni, hogy az érem túlsó oldala, a mértéktelen fogyasztása sem egyenlő azzal, hogy agyhalott zombi leszel. Én szeretek otthon egy jó film, barkácsolás, motorszerelés, sakk vagy Minecraft mellé cigizni, nem mellesleg azért, mert tetszenek az ilyenkor feltörő kreatív gondolatok, problémamegoldásaim. De azért mostanában úgy szoktam csinálni, hogy évente pár hónap szünetet tartok, és innen is jött a másik érvem az erős függőség ellen, hiszen a tömény füvezés utáni leállásnál sem kattogok. Az első 1-2 hetben hiányzik, de nem is maga a fű, hanem a rituálé.
De valóban, a jóból is megárt a sok, Én nem követendő példának hoztam fel Magamat, Én szélsőséges használó vagyok, de egy átlagos Ember jó ha hetente egyszer-kétszer eltól egy blázt, abban meg szerintem semmi hiba nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!