Ha Magyarországon legalizálnák a füvet, ti egyből mennétek szívni?
Figyelt kérdés
2022. febr. 1. 17:07
1/30 anonim válasza:
Eddig is szívtam füvet ha megkínáltak, nem lenne sok változás maximum ha könnyebben lehetne hozzájutni.
2/30 anonim válasza:
Nem , mert félek hamarosan függő lennék.
4/30 anonim válasza:
Azonnal, de spídnek jobban örülnék.
5/30 anonim válasza:
A vizipipa állítólag már legális.
6/30 mindentudó99 válasza:
Egészségügyi célra jó lett volna a nyáron. Egyébként nem érdekel.
7/30 anonim válasza:
Nem. Eddig is szívhattam volna, ha akarom.
8/30 anonim válasza:
Engem eddig sem érdekelt, ha legalizálják, akkor sem fogok szívni. Akik eddig akartak füvezni, azok pedig ugyanúgy tudtak, mintha legális vagy dekriminalizált lett volna. Így legalább van nekik benne egy kis izgalom faktor. Abban nem vagyok biztos egyébként, ha legalizálják olcsóbb lesz-e, gyanítom nem, a sok adó miatt.
9/30 anonim válasza:
Már csak azt az egyetlen kérdést kell tisztázni, aki füvezni akar, mit helyettesít ezzel. Mi az, amit nem tud, és ezzel nyugtatja magát.
Aki erre tud válaszolni, nem érzi hiányát. Jelenlétét inkább, a sok bedrogozott nyomorult láttán.
10/30 anonim válasza:
9es, helyettesítsd be a szövegedet az "alkohol" szóra, és ugyanott tartunk.
Nem, nem rohannék azonnal.
Előfordul néha-néha (mondjuk 2 évente 2) "vicces-buli" így is, nyilván ha legális lenne, akkor nem lenne benne rizikó, hogy valami fost adnak el. De kétlem, hogy ettől megszaporodnának az ilyen jellegű események.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!