Ha Magyarországon legalizálnák a füvet, ti egyből mennétek szívni?
Figyelt kérdés
2022. febr. 1. 17:07
21/30 anonim válasza:
Ugyanez a helyzet a fűvel is annak, aki füvezik.
22/30 anonim válasza:
Én nem így vagyok vele. Csak annyit tolok egyszerre, hogy olyan komfortosan érezzem magam a bőrömben. Mások észre sem veszik rajtam. Ha iszom akkor más a helyzet. Annak mindig megborulás a vége.
24/30 anonim válasza:
Maradjunk annyiban, hogy mindkettő jó, ha mértékkel csináljuk.
26/30 anonim válasza:
Bocsánat, hogy csak most válaszolok de este hamar elaludtam (a fűtől).
A fű valóban jobb, de én nem is azt írtam, hogy a kettő pont egyformán jó hanem azt, hogy mindkettő jó.
27/30 anonim válasza:
Eddig is szívtam és szívni is fogok, a sok térítet felre téve nem csuknak le, nem egyszer kaptak már el aztán semmit nem kaptam, kész vicc
28/30 anonim válasza:
Ha mindenkit lecsuknának aki füvezik akkor az egyetemisták fele menne a börtönbe :D
29/30 anonim válasza:
Ugyan annyira erdekelne, mint az alkohol. Egy-ket havonta, neha-neha igen, de nem aldozom fel az eletemet erte
30/30 anonim válasza:
IGEN. Mindennap be lennék állva az tuti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!