Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Miért van tele a börtönök...

Miért van tele a börtönök 80%-a kisebbségiekkel?

Figyelt kérdés

Mindenféle előítélet nélkül kérdezem ezt, véleményekre vagyok kíváncsi. 2 börtönbe dolgozó ismerősöm is van, plusz olvasgattam is ebben a témában, és nagyjából mindenhol ehhez közeli számokat írnak/mondanak, plusz voltam már "börtönnyíltnapon" is egyszer, és akkor is hasonló arányokat láttam.

Viszont azért ez egy elég magas és feltünő százalék.

Szerintetek mi lehet ennek az oka?

Illetve sokan ezt letagadják, de miért? Mit lehetne ezzel kezdeni?

Úgy érzem, hogy erről beszélni se lehet, mert egyből rasszistának titulálnak. Nem lepődnék meg ha ezt a kérdést is törölnék.

2023. aug. 22. 19:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
81%

10-es, te teljesen hülye vagy, erre már nem tudok mit írni... aki szerint ezzel a bizonyos típussal semmi baj, csak a csúnya fehér magyar miatt nem tudnak beilleszkedni, az vagy trollkodik, vagy menthetetlenül fogyatékos.

A magadfajtának kívánok minél több kisebbségit az életterébe. Egy kicsit nem ártana ismerkednetek a valósággal.

2023. aug. 23. 07:21
 12/17 anonim ***** válasza:
10%
A mélyszegénységben élők 60 százaléka nem roma. Ezek szerint a szegény roma elmegy bűnözni a szegény magyar meg tanul!?
2023. aug. 23. 09:19
 13/17 anonim ***** válasza:
30%

Hát én pedig már rég eljutottam oda, hogy kizárólag már csak úgy tudok gondolni rájuk, hogy "a mocskos cigányok". A mocskos cigányok szemétdombot csinálnak a környékről. Nem dobná be rendesen a kukába a szemetet, inkább kivágja a járdára. Lomtalanítás, minek az?! Ki a konténer mellé! A mocskos cigányok állandóan bömböltetik a zenét. A lakásból. Az autóból. A járdán. Minél hangosabban, minél dübörgőbb, annál jobb! Mert ők rajok, hát rájuk nem vonatkoznak a törvények! A mocskos cigányok ordibálnak. Nappal vagy éjszaka, oly mindegy. Lehet óbégatni, nótázni, veszekedni, verekedni. Rosszabbak, mint az állatok. A mocskos cigányok nem bírják ki balhé nélkül. Kötekedés, agresszió, a másikat megagyabugyálni jó buli. Felmegyek egy minőségi hírportálra, na mit látok, hát már megint egy mocskos cigány követett el bűncselekményt. Milyen váratlan! A mocskos cigányok élhetetlenné teszik az egész országot. És ami a legrosszabb, hogy a mocskos cigányok szaporodnak.

Ha lehetne, én Hitlerre szavaznék, és az ő "Gipsy-Genocide" programjára. Mocskos cigányok...

2023. aug. 23. 19:11
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Az utolsónak pszichiáter felkeresését kavaslom. Több téveszmétől is szenved.
2023. aug. 23. 20:10
 15/17 anonim ***** válasza:
81%
Roma vállalkozók mondták hogy csak a legvégsőbb esetben vesznek fel romát. Na ez azért durva!
2023. aug. 23. 20:14
 16/17 anonim ***** válasza:
69%

#12-es írta, hogy a mélyszegénységben élők 60%-a nem roma. Ez nem jó kiindulás, mert sok cigány nem vallja magát cigánynak a statisztikánál vagy épp azt sem tudja micsoda, mert félig meddig magyar, félig-meddig meg cigány és nem igazán van identitástudata, de attól még cigány közegben él, rossz körülmények közt.

A kérdésre válaszolva: cigánynak lenni, gyakorlatilag egyenlő a szegénységgel, nyomorral, ez pedig kéz az kézben jár a bűnözéssel sajnos. Régen sem a nemesek loptak, hanem a jobbágyok.

2023. szept. 22. 00:13
 17/17 anonim ***** válasza:
73%

Mindenféle előítélet nélkül írom, hogy azért, mert náluk a bűnözés és a börtön olyan szinten része a “kultúrájuknak”, mint nekünk a tanulás és az iskola fogalma.

Bűnözőnépség... ismerősömet még Indiában is figyelmeztették, hogy kerülje a gypsiket.

És ez nem rasszizmus, nekem is van cigány jóbarátom, de 100ból 99 sajnos problémás...

2023. szept. 22. 00:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!