Ha Japánban a japán nyelvnek nincs hivatalos státusza, akkor minek erőltetik a külföldire?
Magyarországon is az emberek többsége csak magyarul beszél... A vendéglátósok is úgy makognak, hogy öröm nézni. Amikor azt hiszi, hogy ha kiabál szegény németre akkor majd hamarabb megérti....
A fiatalabbakban van egykis potenciál, de az idősebb korosztály nem tud.
Na, pont ezért gyűlölik a gaijinokat....
Tanulj csak japánul, nem fog megártani.
Én megnéztem pár youtube videót Japánban élő magyaroktól, és az az ország nagyon gáz. Bár szó szerint nem diktatúra, de mindenki diktatórikus.
Például egy gyereknek elég háromszor elkésnie az iskolából, és tönkrebaxta az életét! Első késésnél egyedül takarítja az osztályt.
Másodiknál az osztályt, plusz a folyosót.
A harmadiknál kicsapják, és egy hagyományos iskola sem vesz fel olyan gyereket, akit valahonnan, valamikor is kicsaptak. Speciális, ilyen gyerekeknek fenntartott iskolába kell járnia. Továbbtanulás felejtős.
Iskolákban egyenruha, smink, ékszer, vagy bármi TILOS. A lányoknak a bugyija egyforma kell hogy legyen, amit egy tanár minden belépő lánynál ellenőriz. És a bugyi tisztaságát is. Ha valaki például sminkelve vagy rúzsozva megy, az hamar rájön, hogy a beléptető tanár mellett miért van egy vödör víz!
De a bármilyen mértékű késést, a hétköznapi életben is főbenjáró bűnként kezelik.
90 napig vízummentesen lehetsz, de ne is akarj vízumért folyamodni. Szinte senkinek nem adnak. Munkahelyen ALAPESET a fizetetlen túlóra. ELVÁRJÁK.
Egy fanatikus, idióta ország.
#8-nak:
Ezt rendesen megettem. XD
A qrva anyját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!