Holland THC tartalmú kekszet, sütit hivatalosan be lehet hozni Magyarországra?
Figyelt kérdés
A "dugd a táskád mélyére és akkor igen" típusú válaszok nem érdekelnek2023. júl. 13. 15:35
2/8 anonim válasza:
Hát miután Magyarországon a THC, mint hatóanyag, illegális, hivatalosan nyilván nem lehet. Kérdés, hogy ki és hol ellenőrzi, ha egyáltalán.
3/8 anonim válasza:
Ne repülővel utazz, ha be akarod vinni Magyarországra! Akkor símán mehet.
4/8 anonim válasza:
Enschedebol olyan konnyen viszed at Dortmundig vonattal hogy nevetseges, onnan meg mar repulni sem cink egy kis sutivel a taska aljan. A lebukas eselye szinte 0, de nyilvan barmikor lehetsz rosszkor rossz helyen. Ha megeri neked a riziko, akkor hajra. En mar megcsinaltam egy parszor.
5/8 anonim válasza:
4: Hogy érted, hogy nem cink? Minden repülőtéren átvizsgálják az embert, és a poggyászait.
6/8 anonim válasza:
Hat akkor en nem vagyok ember, mert sosem vizsgaltak meg at. Atmegyek a femdetektoron meg a poggyasz is, aztan mehetsz a dolgodra. Hacsak nem kutatnak at vagy jonnek a kutyak (ami nem szokvanyos) akkor nem fogsz lebukni.
7/8 anonim válasza:
6: Nem szokványos, de az esély mindig ott van. Ezért szerintem jobb, nem kockáztatni. Tudod, van az a bizonyos közmondás a kútra járó korsóval. Én ugyan nem próbáltam még (Itt élek, így itt helyben legálisan tolhatom.), de ha megtenném, akkor biztos nem repülővel mennék, hanem busszal vagy vonattal.
8/8 anonim válasza:
7: Termeszetesen egyetertek veled, legtobbszor en is vonatozok. De neha vallalhato, ha alacsony a vernyomasod :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!