A vállfegyverre külön fegyver engedély kell ? Vagy elég csak egy sima fegyver engedély és azzal bármilyen fegyveft lehet tartani amit Magyarországon hivatalosan lehet kapni ?
Figyelt kérdés
2023. aug. 8. 12:50
1/12 anonim válasza:
Kérdező!
Mit értesz "vállfegyver" alatt?
2/12 A kérdező kommentje:
Gépkarabély,sörétespuska,géppuska. Mielőtt valaki mondaná hogy Magyarországon nem lehet gépkarabélyt kapni a Debreceni Tacticalban meg talál mindent . Még AK gépkarabély is van
2023. aug. 8. 14:45
3/12 anonim válasza:
Egyrészt nem létezik olyan kategória, hogy vállfegyver, másrészt ha létezne a géppuska akkor sem esne bele.
4/12 A kérdező kommentje:
Akkor miért ebbe sorolják?:)
2023. aug. 8. 15:27
5/12 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy "vállfegyver" kérdező.
Minden fegyver vehető vállra, aminek van szíja... az általad felsoroltaknak van, a géppuskát kivéve....
de ez nem fegyverkategória......
6/12 A kérdező kommentje:
Ott úgy volt felsorolva hogy maroklőfegyverek,vállfegyverek, meg még nemtudom mik voltak. De akkor elnézést
2023. aug. 8. 17:56
7/12 anonim válasza:
Hol láttál ilyen felsorolást, kérdező?
Mert a maroklőfegyver, az rendben van, de nem lehet, hogy a "vállfegyver", az inkább szálfegyver akart lenni?
Mert olyan viszont van....
8/12 anonim válasza:
Én megnéztem ezt a honlapot, amire a kérdező hivatkozott (Debrecen Tactical).
Tényleg van ez a "vállfegyver" kategória a honlapon.
De a honlap ezekbe gépkarabélyokat sorol....
Ettől még baromság ez az elnevezés, pedig rendvédelmi honlapként hirdeti magát.
9/12 A kérdező kommentje:
8.Ugye :) nem én hazudtam . Nemtudom amúgy miért így írják. Szerintetek civil egy egyszerű fegyver engedéllyel hozzá férhet ezekhez a fegyverekhez?
2023. aug. 8. 19:29
10/12 Alex Fly válasza:
Azt a fegyvert tarthatod, amelyikre az engedélyed szól. Ha az egy maroklőfegyver, akkor azt. Ha "vállfegyver", akkor pedig azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!