Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha mentomelenyben leugrana...

Ha mentomelenyben leugrana valaki egy Budapesti hídról szórakozásbol azért milyen büntetést kapna ?

Figyelt kérdés
Gondolom bírság lenne de milyen összeg ?

#Mentomeleny
2023. aug. 12. 22:18
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha öngyilkosságra hivatkozol, akkor átvisznek a vigyorgóba, és onnan még munkát találnod is nehéz lesz, mert bent lesz minden személyi anyagodban, hogy megjártad a pszichiátriát.

Viccen kívül mondom. Még 2 hét w nyári szünet, bírjuk már ki hülye ötletek nélkül az iskoláig, kérdező....

2023. aug. 13. 16:03
 22/29 A kérdező kommentje:

21#O mar kijartam vagy 8 éve 😀

Ez már inkább középkorú kapuzarasi unalmi pánik 😀

2023. aug. 13. 19:33
 23/29 anonim ***** válasza:
miért nem bándzsi dzsámpingozol? vagy tandemugrás
2023. aug. 13. 19:34
 24/29 A kérdező kommentje:
Azt is néztem de itthon nincs bandzsi csak alkalomadtan .tandem az igen érdekelne tervben van.
2023. aug. 13. 19:38
 25/29 anonim ***** válasza:
próbáld ki akkor azt, igen jó
2023. aug. 13. 19:43
 26/29 anonim ***** válasza:

15 vagyok

Mentőmellényben elég nehéz lesz kimagyarázni az öngyit. Ha unatkozol, ajánlom a via ferrátát, nem nagy beruházás kell hozzá, és az adrenalin tovább tart, és testmozgásnak se utolsó. Vannak itthon is egész vállalható pályák. Hétvégi unaloműzőnek a legjobb, ha más hasznosat nem akarsz csinálni. A TV-nél és a plázánál mindenképp jobb.

2023. aug. 13. 19:52
 27/29 A kérdező kommentje:

Kettő nem zárja ki egymást.

Más országokban vannak ilyen helyek ahonnan vizbeugralnak 10 m felett is .

Sajnos itt minden le van korlátozva,állam dönt mindenben nincs itt olyan hogy saját felelősségre valamit csinalhatsz.

2023. aug. 13. 19:53
 28/29 anonim ***** válasza:

Az a gaz,h felhevult testrel sziveohamot kaphatsz ,ah hirtelen a hideg iz e beersz!!! Sokk.

Ez az igazi problema. Nem a penz stb.

2023. aug. 14. 10:52
 29/29 A kérdező kommentje:

Télen szaunazom is van olyan hely ahol kinti a merülő medence és a víz nem futott szóval télen jeges .

80 90 fokos szaunabol megyek be 1 4 fokos vízbe és mégse kapok szivrohamot valamiért.

Csak vörös lesz a testem és olyan enervalt leszek mint egy viking

Én a szivrohamtol ezért nem.felek

2023. aug. 14. 11:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!