Ha mentomelenyben leugrana valaki egy Budapesti hídról szórakozásbol azért milyen büntetést kapna ?
Ha öngyilkosságra hivatkozol, akkor átvisznek a vigyorgóba, és onnan még munkát találnod is nehéz lesz, mert bent lesz minden személyi anyagodban, hogy megjártad a pszichiátriát.
Viccen kívül mondom. Még 2 hét w nyári szünet, bírjuk már ki hülye ötletek nélkül az iskoláig, kérdező....
21#O mar kijartam vagy 8 éve 😀
Ez már inkább középkorú kapuzarasi unalmi pánik 😀
15 vagyok
Mentőmellényben elég nehéz lesz kimagyarázni az öngyit. Ha unatkozol, ajánlom a via ferrátát, nem nagy beruházás kell hozzá, és az adrenalin tovább tart, és testmozgásnak se utolsó. Vannak itthon is egész vállalható pályák. Hétvégi unaloműzőnek a legjobb, ha más hasznosat nem akarsz csinálni. A TV-nél és a plázánál mindenképp jobb.
Kettő nem zárja ki egymást.
Más országokban vannak ilyen helyek ahonnan vizbeugralnak 10 m felett is .
Sajnos itt minden le van korlátozva,állam dönt mindenben nincs itt olyan hogy saját felelősségre valamit csinalhatsz.
Az a gaz,h felhevult testrel sziveohamot kaphatsz ,ah hirtelen a hideg iz e beersz!!! Sokk.
Ez az igazi problema. Nem a penz stb.
Télen szaunazom is van olyan hely ahol kinti a merülő medence és a víz nem futott szóval télen jeges .
80 90 fokos szaunabol megyek be 1 4 fokos vízbe és mégse kapok szivrohamot valamiért.
Csak vörös lesz a testem és olyan enervalt leszek mint egy viking
Én a szivrohamtol ezért nem.felek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!