Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit tehetek egy gyorshajtoval?...

Mit tehetek egy gyorshajtoval? Majdnem elutotta a kisgyermekemet.

Figyelt kérdés

Egy koves utcaban lakunk ami egy autonak is szuk. Tanitottam a kisfiamat biciklizni, es nemhogy megvarta volna, hogy lemegyunk az utrol, ugy elhajtott mellettunk, hogy a kisfiam is megijedt es egy hajszal valasztott el attol, hogy nem ment nekunk, es nem csuszott nekunk. Persze a tipikus autoskent kiszallt es engem hibaztatott, hogy "takarodjak a vakarcs kolykommel az udvarba". Napi szinten igy kozlekedik.

Lehet feljelentest tenni ellene? Vagy kameraval felvenni es bekuldeni a rendorsegnek?

2023. aug. 8. 14:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
77%

Nem biztos hogy troll.

Láttunk már olyan szülőt, akinél -gyakran a józan ész határait is felülírva- minden körülmények között csak a gyerek az Isten!

2023. aug. 9. 11:24
 12/14 Senior Séf ***** válasza:
Mint ahogy feltehetően te is az voltál anyud szemében, kedves utolsó. Értem, amit mondasz, és van is benne igazság, de kívülállóként (főleg gyermektelen kívülállóként) nem kellene pálcát törni az anyai ösztönök ilyetén megnyilvánulása fölött.
2023. aug. 9. 17:46
 13/14 anonim ***** válasza:
Miért nem egy parkban tanitod biciklizni? Vagy a kertváros csendesebb részében.
2023. aug. 9. 18:29
 14/14 anonim ***** válasza:

#12.

Más a majomszeretet és más a normális szülő-gyerek kapcsolat.

Éppen az ilyen esetekben kellene bekapcsolni az általad fölemlegetett anyai ösztönöknek.

2023. aug. 9. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!