Mit kell tennem, hogy ne vonjanak felelőssègre?
Figyelt kérdés
4. Emeleten lakok. Az erkèly korlátját szeretnènk festeni. Az alattunk lèvővel megbeszèltem, kapnak tőlünk takaró fóliát. Viszont az alattunk van a bejárat ès ott parkolnak (szabâlytalanul szerintem) ha leesik a festèk akkor felelőssègre vonhatnak? Elèg ha kiírom? Vagy mi a menete ennek? Mert nem akarok 1:kárt okozni 2: fizetni sem szeretnèk.2023. júl. 31. 10:37
2/4 anonim válasza:
Húzd le az ecsetet a doboz oldalán, hogy ne csepegjen.
3/4 anonim válasza:
Oda írd ki ahol az autók parkolnak, de nem árt ha lent is teszel egy fóliát ha mégis áll oda kocsi.
400Ft-ért tudsz venni egy 20nm-es fóliát. Azt 2-3 autóra is rá tudod teríteni és kevés nehezékkel ott is tudod tartani, pl. kis homokot teszel zacskóban rá ami ott tartja, de nem sérül tőle a kocsi.
Én jártam már úgy, hogy kiejtettem az ecsetet a korlát festésekor. Az hiába esett az alattam levő korlátra, tovább pördült és még lejjebb okozott kárt a száradó ruhában. Jobb megelőzni a bajt ha tudod, mint utána szabadkozni meg fizetni az okozott kárt. Utána is ott fogtok lakni és egymás szomszédjai lesztek.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, ezèrt is írtam ki a kèrdèst :)
2023. aug. 1. 01:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!