Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit tegyek, ha egy idegen...

Mit tegyek, ha egy idegen ember csinált egy instagram profilt és az én képeim teszi rá ki?

Figyelt kérdés

Egyik barátom összehaverkdott egy játékban egy muszlim 18 éves fiúval. Unatkoztam, ezért én is mentem velük beszélni, de kesobb összevesztem az arabbal, mert éjszaka hívogatott és sértegetett a műtétem miatt. Végül is kb 2 hete bocsánatot kértünk egymástól én pedig mindenhol letiltottam.

Tegnap a barátom, aki jóba lett vele kitett rola egy képet a privát instájára. Erre a mai nap látom, hogy az arab csávó csinált egy insta profilt (privát) a barátom nevével és a rólam, titokban csinált képeket, és a facebookos profil képemeim rakta oda ki.

Már vagy 30 fiók jelnetette, de azt írta visszajelzésnek az insta, hogy nem törlik a fiókot.

Próbálom folyamatosan elérni az arabot, hogy megbeszéljük hogy mi ez az egész, de nem elérhető.

Mit tegyek? Írjak egy emailt az instának?

2023. júl. 27. 20:58
 1/9 anonim ***** válasza:
5%
Kit érdekel?
2023. júl. 27. 21:11
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom hogy megy ez a jelentgetés, de ott nincs olyan opció, hogy visszaélnek a fényképeiddel?Tehát hogy nem csak simán jelentgeted a profilt.
2023. júl. 27. 21:27
 3/9 anonim ***** válasza:
82%

"összevesztem az arabbal, mert éjszaka hívogatott és sértegetett a műtétem miatt."

: DDDDDDDDD

2023. júl. 27. 22:15
 4/9 anonim ***** válasza:
75%
3: Ja, hát ezeknek kéne egy külön bolond-Insta.
2023. júl. 27. 22:30
 5/9 A kérdező kommentje:
vegul is felkerestem es 2 oran at ordibaltam vele hivasban es nem fogta fel h nem en raktam ki XXDDD idiota nagyon szegeny de vegul is letorolte a kepeket rolam. sztem ez volt eletem egyik legviccesebb esemenye, ki mondhat el olyat magarol h egy arab csinalt neki egy hate paget? :DD
2023. júl. 28. 09:57
 6/9 anonim ***** válasza:
48%
Nem kell ilyenekkel haverkodni és problem solved.
2023. júl. 28. 10:08
 7/9 anonim ***** válasza:
Milyen műtét volt ez, ami egy arabnál ennyire kiverte a biztosítékot? :D
2023. júl. 28. 12:35
 8/9 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem a kérdező transzi.
2023. júl. 28. 14:17
 9/9 A kérdező kommentje:

#7 mandula

#8 XXXDDDDFFFFFFFDDDDDXXDD

2023. júl. 30. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!