Mit tegyek, ha egy idegen ember csinált egy instagram profilt és az én képeim teszi rá ki?
Egyik barátom összehaverkdott egy játékban egy muszlim 18 éves fiúval. Unatkoztam, ezért én is mentem velük beszélni, de kesobb összevesztem az arabbal, mert éjszaka hívogatott és sértegetett a műtétem miatt. Végül is kb 2 hete bocsánatot kértünk egymástól én pedig mindenhol letiltottam.
Tegnap a barátom, aki jóba lett vele kitett rola egy képet a privát instájára. Erre a mai nap látom, hogy az arab csávó csinált egy insta profilt (privát) a barátom nevével és a rólam, titokban csinált képeket, és a facebookos profil képemeim rakta oda ki.
Már vagy 30 fiók jelnetette, de azt írta visszajelzésnek az insta, hogy nem törlik a fiókot.
Próbálom folyamatosan elérni az arabot, hogy megbeszéljük hogy mi ez az egész, de nem elérhető.
Mit tegyek? Írjak egy emailt az instának?
"összevesztem az arabbal, mert éjszaka hívogatott és sértegetett a műtétem miatt."
: DDDDDDDDD
#7 mandula
#8 XXXDDDDFFFFFFFDDDDDXXDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!