Születési anyakönyvi kivonatot hogyan tudok újat csináltatni ha semmim nincs meg a lakcímkártyámon kívűl?
Figyelt kérdés
2023. júl. 27. 11:29
1/4 anonim válasza:
Anyakönyvi hivatalt hívd fel, ők fognak segíteni!
2/4 A kérdező kommentje:
Nem vette fel még senki a telefont eddig
2023. júl. 27. 12:02
3/4 anonim válasza:
Születési kivonatot csak érvényes okmánnyal lehet kérni. Esetleg hatalmazz meg valakit hogy kérje ki helyetted. Szülő anélkül is kérhetne, de nem mindenhol engedik. Mivel egy kivonat is okmány, vissza lehet vele élni.
Személyi igazolvány csináltatásához nem kérhetik a születési kivonatot(valahol mégis kérik, de nem szabályos) mivel ők be tudnak azonosítani, látnak képet stb. Így kapsz ideigleneset, így azzal már kérhetsz kivonatot.
4/4 A kérdező kommentje:
Anélkül nem csinálták meg hiába látták a képet.. Betelefonáltam a hivatalba lakcimkártya számomat be diktáltam utána fel is töltötték elektronikusan, és az okmányirodában pedig csak ezután csináltak nekem személyit
2023. aug. 14. 10:11
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!