Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Lenyúlhatja-e Orbán a nyugdíja...

Lenyúlhatja-e Orbán a nyugdíjamat? Ő már mindent megtehet?

Figyelt kérdés

Ha emiatt a nyugdíj biztosító bezár, mi lesz az eddig befizetett pénzemmel?

Akik rá szavaztak tényleg ezt akarták?

Akkor vegye el tőlük!!!

2010. okt. 14. 13:17
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:

Honnan veszed, hogy az államiba utalja?

Nézd meg légy szi, a beszédét! Egy szóval sem említi!

Azt nem tudod megérteni, hogy nem utalja, hanem válságadóként elveszi, a beszéde alapján!

Én az Orbán személyes beszédjét hallgattam , majd ma a mai Fideszes reakciókat figyeltem. Senki sem mondta hogy megy az államiba, csak azt hogy nem utalják tovább.

2010. okt. 14. 18:04
 32/36 anonim ***** válasza:
Matolcsy most egy picit pontosított. Azt mondta tévében, hogy még dolgoznak azon, hogy a magánnyugdíjpénztárba át nem utalt rész után milyen "jóváírást" kapjanak a jogosultak. Én azért jobban bíznék abban, ha a pénzemet utalnák át és nem valami homályos jóváírással hitegetnének, ami még ki sincs dolgozva.
2010. okt. 14. 18:23
 33/36 anonim ***** válasza:

"Én politika mentesen, és sértegetés nélkül próbáltam írni"

ja ez látszik is a kérdéseden :D

2010. okt. 14. 18:24
 34/36 A kérdező kommentje:

Vuvuzela

Most meglátszik kiszajkóz pártpolitikát!

Olvasd el a 18:23as kommentjét! Tehát te nem tudod hogy mire válaszolgatsz, csak vakon véded szeretet pártodat!

Ja ez burkolt 8% adóemelés? Csak a dolgozókat sarcolja a Fidesz is! Szocik is ezt tették! Egykutya mindkettő!

2010. okt. 14. 18:34
 35/36 A kérdező kommentje:

Matolcsy beszéde után lejtőre került a forint

Címkék:Orbán Viktor,dollár,euró,forintárfolyam,svájci frank,válságadó 2010,árfolyam,forint

Matolcsy beszéde után lejtőre került a forint

[origo]|2010. 10. 14., 13:38|Utolsó módosítás: 2010. 10. 14., 17:05|

28 komment

Címkék:Orbán Viktor, dollár, euró, forintárfolyam, svájci frank, válságadó 2010, árfolyam, forint

eszközök:

Csütörtökön délután a reggel még jó erőben lévő forint lejtőre került, így az euró jegyzése 274 forint fölé emelkedett, s bár délután korrigált, délután ötkor még mindig 273 forint fölött volt. Szakértők szerint a forint esését a nyugdíjrendszerrel kapcsolatos bizonytalanságok okozhatták, a magyar pénz a nemzetgazdasági miniszter sajtótájékoztatója után kezdett esni.

A teljes tőzsde a komcsi propagandát szajkózza!!!

2010. okt. 14. 19:27
 36/36 A kérdező kommentje:

Szíjártó megmagyarázta!

Én utalom az APEH-nek, de ő nem az énáltalam választott biztosítónak utalja, hanem a 3%hiánycél tartására fordítja!

Majd egyszer kidolgozza, hogy kárpótoljon minket.

Na nem lettem nyugodtabb! A biztosítónál hozamot termel,itt elköltik.

2010. okt. 14. 19:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!