Lenyúlhatja-e Orbán a nyugdíjamat? Ő már mindent megtehet?
Ha emiatt a nyugdíj biztosító bezár, mi lesz az eddig befizetett pénzemmel?
Akik rá szavaztak tényleg ezt akarták?
Akkor vegye el tőlük!!!
Államiba utalja! Továbbra is fenntartom ,hogy tőled külön vegyék el, mert hülye vagy!"Orbán kiirtja a magyarokat."
ezt mire alapozod?
"Szerinted az index.hu is szocipropagandát szajkóz? "
Igen, szocipropagandát szajkóz, ezt mindenki tudja! Majdhogynem rosszabb, mint az ATV! Bár látom te is csak onnan tájékozódsz!
Végigolvastam a válaszokat, és csak dörzsöltem a szememet. Mindenki lelkes és boldog: De jó, hogy befizetem a járulékomat, ami eddig nyugdíjra jogosított, ez után meg nem kapok érte semmit! És még a kérdezőt hülyézik le, amiért ezt furcsállja! Most ebben mi a jó? Az hogy tönkretesszük a pénztárakat? És az miért jó nekünk? Az Orbán vezette állam biztos jobban kezeli a pénzünket?
Egyébként Magyarországon eddig egyetlen magánnyugdíjpénztár sem csődölt be, és veszteségük is csak egy évben, 2009-ben volt, de azt már 2010-ben korrigálták.
Kérdező vagyok!
Orbán kiírtja stb. nem én írtam. Én politika mentesen, és sértegetés nélkül próbáltam írni.
Egyébként maga Orbán mondta hogy az Apeh nem utalja tovább,tehát marad mint adó?
Nem azt mondta hogy marad az álamiban. Ez egyébként tegnapi beszédében hangzott el a hipermarketek, és energia szektor adóztatásával együtt. Te honnan tudod marad az álami nyugdíjalapodban? Ha valahol mondták, azt írd le,mert az máskép hangzik. és ne pártpropagandát szajkóz.
Ha én nem sértegetlek te se tedd.
Kérdező. Ide írom mert nem akarom hogy sok pocskondiát nekem tulajdonítsák.
17.19 végre valaki érti.Kedves vuvuzela. Még egyszer nem vagyok sem komcsi se Fideszes. Nem sértegetlek és Gyurcsány
írását is most olvastam Te adtad meg a linket! De ott is látszik, hogy nem atied, Enyém marad, hanem elveszi az én belegyezésem nélkül, és aztsem mondja meg hogy szándékozik vissza adni. Ha ezt Gyurcsány csinálná, azt sem komálnám! Párttoktól függetlenül, ez lopás!
17:19
"Mindenki lelkes és boldog: De jó, hogy befizetem a járulékomat, ami eddig nyugdíjra jogosított"
Nem jogosított, hanem a magáncég egy részét lenyúlta ("jaj bocsánat, a válság miatt veszteségesek voltunk tavaly, az ön hozama 2009-ben -42%").
"ez után meg nem kapok érte semmit!"
Ezután állami nyugdíjat kapsz, nem pedig a magánpénztári pénzedet lopják el.
De nem hiszem, hogy valaki ennyire értetlen, szerintem te és a többi akadékoskodó csak szándékosan tettetitek az agykárosodott idiótát.
ma 17:01
Fejezd már be a hazudozást, te szerencsétlen! Az állami nyugdíj nem azt jelenti, hogy "lenyúlják a pénzed", hanem olyan, mint egy adó, ami később nyugdíjra jogosít. A kötelező magánnyp.-nál lévő pénz meg pontosan ugyanez volt, nem te fizetted önként, hanem az állam behajtotta mint adót, és egy magáncégnek adta, amelyik azt csinált a pénzeddel, amit akart (többnyire el is lopta). Most ezt a helyzetet korrigálja a kormány, valószínűlleg vissza lesz államosítva a nyugdíjrendszer. Ez nem lopás, a lopás az volt, amit a kötelező magánnyp.-k műveltek.
De te ezt úgysem vagy képes felfogni, mert elvakult szoci pártkatona volt, akinek ma azt az instrukciót adták ki, hogy tettesse magát agyhalottnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!