Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Lenyúlhatja-e Orbán a nyugdíja...

Lenyúlhatja-e Orbán a nyugdíjamat? Ő már mindent megtehet?

Figyelt kérdés

Ha emiatt a nyugdíj biztosító bezár, mi lesz az eddig befizetett pénzemmel?

Akik rá szavaztak tényleg ezt akarták?

Akkor vegye el tőlük!!!

2010. okt. 14. 13:17
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
37%
Orbán kiirtja a magyarokat.
2010. okt. 14. 14:46
 12/36 anonim ***** válasza:
46%
Hajrá, Viktor!
2010. okt. 14. 14:53
 13/36 A kérdező kommentje:

Novembertől 2011 végégig leállítják a magánnyugdíjpénztárakba való utalást – jelentette be a miniszterelnök. Bár nem volt teljesen világos a bejelentés, vélhetően arra kell gondolni, hogy az APEH, amely most beszedi és tovább utalja a magán nyugdíjpénztári járulékot, a következő hónaptól nem továbbítja a pénzt, azt megtartja magának az állam.

[link]

Szerinted az index.hu is szocipropagandát szajkóz?

"a pénzt, azt megtartja magának az állam." Ha én csinálom lopás, ha Orbán, akkor?

2010. okt. 14. 14:59
 14/36 anonim ***** válasza:
52%

Drágám, eddig mindent eladtak a te szívedcsücskei külföldre, hogy abból a pénzből - nem, nem a nyugdíjadat finanszírozzák - , hanem maguknak vegyenek limót meg luxusprostit.

Most szépen ezeket visszaveszik, úgyhogy limó és sarkcsillag röpül, és lám, nyugdíjról itt szó sem volt.

Szépen éldegélj és örülj, hogy vannak dolgozó fiatalok, akik rád is keresnek

2010. okt. 14. 15:07
 15/36 anonim ***** válasza:
58%

A kérdező kommentje:

"A szavazás titkos volt, megkapta szavazóitól a legnagyobb felhatalmazást, azt tesz amit akar"

13:25 vagyok: hol állítottam azt egy pillanatig is, hogy én rá szavaztam?

Én csak szavazás eredményét és annak törvényeink szerinti következményét "ismertettem", mondjuk pici túlzással.

Mert: "létrehozott" egy köztársasági elnököt, aki jószerivel semmiféle vétójoggal nem fog élni, mert mindent alkotmányosnak és törvényesnek fog találni. A legfőbb tisztségviselőket is "egyhangúlag" választják meg.

"Megszületett" a döntő többségű /talán mind/ Fideszes médiafelügyelet 9 évre /! vajon miért annyi?/ ..

És fognak még születni "választói felhatalmazás" alapján "érdekes" törvények...

Én csak a tényeket nézem, nem egészen nyugodtan..

2010. okt. 14. 15:22
 16/36 anonim ***** válasza:
3%

"Komcsi f..sz." Ez a válasz ...%-ban hasznosnak tűnik. ...ma 15:07

Ne pontozzátok le!!!!

Legalább őszintén beszélt arról, aki őt létrehozta! Igazat szólt.

2010. okt. 14. 15:29
 17/36 anonim ***** válasza:
59%

Valamit nagyon félreértelmezel. Hány magánnyugdíjpénztár csődölt be? És aki oda fizetett, a töredékét kapta vissza, nem hogy esetleg többet. Volt aki a tizedrészét kapta meg. Az jó volt? A melós elbukott egy rakás pénzt, 700.000 befizetés után kap 70 ezret, mert csőd, rossz befektetés, válság. Okot találtak.

Az egészet nem kellett volna beindítani, vagy ha mégis, maximálni, hogy hány ilyen intézmény lehet. Régen el lett cseszve, és megint a melós szívta meg. Most végre történik valami pozitív, tehát nem betojni kell, hanem örülni.

2010. okt. 14. 16:00
 18/36 anonim ***** válasza:
35%

ma 14:59

Eddig a nyugdíjpénztárak lenyúlhatták a pénzedet. Mostantól nem tehetik. Nehéz ezt felfogni?

ma 14:44

Ha Orbánt rosszabbnak tartod Gyurcsánynál, azt egyszerűbben is meg lehet fogalmazni: szoci vagy. Bonyolultabban: egy elvakult, fanatikus, szánalmas komcsi vagy.

2010. okt. 14. 16:31
 19/36 anonim ***** válasza:
41%

ma 16:00

A magán-nyp. az egyik legjobb lopási lehetőség volt az elmúlt években egyeseknek.

Az állam KÖTELEZŐEN előírta, hogy oda be kell fizetni (bárcsak kötelező lenne az embereknek az én cégemtől vásárolniuk... ez minden tulajdonos álma.), és SEMMILYEN módon nem voltak számonkérhetők. Veszteséget mutattak ki, megindokolták (válság van, bocs, elvesztettük a pénzt, stb.) és már futhattak is a dolgozók befizetéseivel.

És a barom kérdező ezeket védi, csak mert megkapta az MSZP-től az ukázt, hogy ma ez a dolga a hülye kis aktivistáknak.

2010. okt. 14. 16:34
 20/36 A kérdező kommentje:

Ha a magánnyugdíj pénztár egy részét lenyúlja most Ordán az egészet le akarja, mert arról egy szó sincs, hogy hova utalja tovább, csak annyi, hogy tőled beszedi a 9.5%ot, 1.5marad az álamiban mint eddig, a többivel mitcsinál?

Arról nem mondanak semmit! Erre válaszoljon valaki, pártsemlegesen! Jogilag egyszerűen elkobozhatja?

Én senkit nem minősítettem, sértettem meg. Ez a gond veletek elvakult pártkatonákkal. Hogyha valaki a VEZÍRre rosszat mond az komcsi-fideszes,vagy mit tudom én.Ugyan ezeket megkaptam, vissza ha Gyurcsányt kritizáltam!

Gyarló kis agyagyatokkal nem tudjátok felfogni,élhet valaki úgy, hogy egyik VEZÍR seggét sem nyalja.

2010. okt. 14. 17:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!