Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Bird rollerek szana-szét?

Bird rollerek szana-szét?

Figyelt kérdés
Kinek kell összeszednie a városban szana szét heverő bérelhető Bird rollereket? A házunk mellett már 3. napja ott egy ilyen a fűben. Pirosan világít, az nem tudom mit jelent, de lassan benövi a gaz. Kinek kell összeszedie az elhagyott rollereket?
2023. júl. 19. 09:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Tényleg nem vagyok szakember, csak a józan paraszti eszem probálom használni.

Talán az üzemeltetőnek?

2023. júl. 19. 09:07
 2/3 2*Sü ***** válasza:
Nyilván az üzemeltetőnek. Itt próbáltad már írni nekik: [link] ?
2023. júl. 19. 09:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Örülj, hogy csak egy van. Nálunk az önkormányzat kijelölt egy rollerparkolót a sarokra, hogy ne hagyják szanaszét az emberek a rollereket. Eddig 26 volt a legtöbb, amit egyszerre ott láttam (hivatalosan 3 férne oda, ezért körberakják a felfestést). Éjszaka jönnek akksikat cserélni, az is csipog-kattog össze-vissza, hajnalban meg indulnak vele az emberek, és messziről zenéltetik a rollereket, hogy lássák, bekapcsol-e. Marha jó ezt hallgatni egész nap.
2023. júl. 19. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!