Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Zavaróak az össze-vissza...

Zavaróak az össze-vissza otthagyott rollerek?

Figyelt kérdés
Bp-en sokak elég hanyagul úgy hagyják ott, pl. a járda közepén a bérelhető elektromos rollereket. Szerintem ez probléma az elektromos kiskocsival közlekedő, egyébként mozgásképtelen öregek, vagy éppen a szintén a járdán haladó gyengénlátók (vak emberek) számára. Ti mit gondoltok erről?

2023. máj. 14. 09:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
28%
Klára majd őket is elszámoltatja.
2023. máj. 14. 09:45
 2/15 anonim ***** válasza:
51%
Persze, hogy az. Nyugaton sok városban már be is tiltották. Csak mi bő 10 évvel le vagyunk maradva mindenben is. Itt még a papagájos nyomoronc terjeszteni próbálja őket Győrben.
2023. máj. 14. 09:45
 3/15 anonim ***** válasza:
90%
Van akiket zavar,ők a dunába hajigálták.
2023. máj. 14. 09:54
 4/15 anonim ***** válasza:
76%
Inkább a c***nyok zavaróak, akik brahiból kárt tesznek bennük, vagy behajítják a Dunába.
2023. máj. 14. 10:00
 5/15 anonim ***** válasza:
75%
kicsit zavaróak, de azért annyira nem. de mondjuk jó lenne ha nem az út közepén hagynák, gondolom ott járt le az idő, ha meg odébb akarod tenni, beriaszt
2023. máj. 14. 10:04
 6/15 anonim ***** válasza:
22%
Igen. Ebben is megmutatkozik a kulturális különbség Pest és a vidék között. Vidéki városokban, ahol van ilyen lehetőség, sokkal ritkább a járda közepén hagyott roller.
2023. máj. 14. 10:05
 7/15 anonim ***** válasza:
38%
a vidékiek sokkal nagyobb kárt okoznak mint pár otthagyott roller
2023. máj. 14. 10:18
 8/15 anonim ***** válasza:
0%

A mindent lesz.ró turisták hagyják szanaszét, nem a pestiek

Amszterdam, Koppenhága, de már Berlin is, sokkal többen közlekednek ilyennel. Egészséges társadalom az övék. A mi életünk alatt ilyen Magyarországon nem lesz. Oda kell költözni.

2023. máj. 14. 11:53
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Rettentően zavaróak. Én csak azt nem értem, hogy miért nem lopkodják össze őket a nemnaptólbarnák? A nyomkövetőt sec perc alatt kivágják, a többi meg értékes vashulladék.
2023. máj. 14. 11:56
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Roppant zavaróak. Felemelő érzés vakként bottal belebotlani, és lehet keresni hogy tudom kikerülni. Amiben egyben megvan annak is az esélye, hogy aztán nem találom meg az eredeti vonalat ami mentén menni tudok. Vagy csak nehezen.
2023. máj. 14. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!